Arama sonuçları: *

1. BurakAkgn

5600 96 dereceyi görüyor

core performance boost elbette fpsi düşürür fakat işlemci artık çok ısınmaz en azından
  2. BurakAkgn

5600 96 dereceyi görüyor

en azından core performance boost u kapatmanı tavsiye ederim sogutucu olarak kule tipi snowman t6 öneririm güzel sogutur onun dışında amd wraith prism var bildigim kadarıyla geri kalan sogutucuları pek bilmiyorum
  3. BurakAkgn

Snowman T6 ultra vs Wraith prism

t6 daha çok sogutur fakat seslidir, wraith prism t6ya göre daha az sogutur ama sessizdir. karar sizin
  4. BurakAkgn

teknobiyotik termal macun

teknobiyotik bilinen bir marka alınabilir
  5. BurakAkgn

t6 kasama takabilir miyim ?

hocam t6 mı t6 ultramı alayım kararsızım sence hangisi
  6. BurakAkgn

tmdır hocam sagolun yardımlarınız için
  7. BurakAkgn

hocam anakarta bakıyorum dipdibe stok fanla. t6 biraz daha büyük dogal olarak diyorum alınca rame degerse napıcam boşa para gitmesin.
  8. BurakAkgn

arkadaşlar selam kasama snowman t6 almayı planlıyorum. kasam msı mag forge 100m, anakart gigabyte b450m s2h aklıma takılan şey snowman t6yı alınca ramlere degermi degmez mi fotograflarda büyük birşeye benziyor. şuan stok fanla kullanıyorum ramlere neredeyse degecek alırsam fanı takmada sorun...
  9. BurakAkgn

R5 3600 f/p fan önerisi

reis t6 ile t6 ultra arasındaki fark nedir ?
  10. BurakAkgn

Öneri Termal Macun Önerisi

cooler master mastergel pro alınabilir
  11. BurakAkgn

snowman t6 ultra alınır mı

hocam o zaman sogutması iyi olmaz?
  12. BurakAkgn

hocam çok ses yapıyor diyende var
  13. BurakAkgn

arkadaşlar işlemcime sogutucu almayı düşünüyorum. sıvı sogutmalar çok pahalı oldugu için onlara bakmıyorum bile araştırmalarımda amd wraith prism ve snowman t6 ultra alınabilir gibi duruyor hangisi daha iyidir sizce? amacım işlemciyi cpb açık kullanabilmek sıcaklıgı cpb açık olsa bile aşagıda...
  14. BurakAkgn

R5 3600 stok soğutucu yerine tavsiye

hocam indirimli sogutucu ile cpb açık kullanabilirmiyim sizce
  15. BurakAkgn

ryzen 5 3600 sogutucu önerisi

malesef bütçemi aşıyor sizce attıgım sogutucu nasıl iyi midir?
  16. BurakAkgn

ryzen 5 3600 sogutucu önerisi

ryzen 5 3600 işlemcime cpb açık kullanabilmek için sogutucu almayı düşünüyorum araştırmalarımda...
  17. BurakAkgn

ryzen 5 3600 sogutma önerisi

hocam ne kadara satıyorsunuz peki?
  18. BurakAkgn

hocam almışken sıfır alayım yinede sagouln
  19. BurakAkgn

selamlar ryzen 5 3600 işlemciye sogutma almayı düşünüyorum 300 tl civarı bir bütçem var cpb açık oynayabilmek için sogutucu istiyorum kasam https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-msi-mag-forge-100m-rgb-led-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,653195441.html bu
  20. BurakAkgn

Anakartımda Fan girişi 1 tane ama sıvı soğutucu aldım bağlıcak yer yok yardım!

tüm fanların çalışması için fan çoklayıcı alabilirsiniz rgb için kasanın dış tarafında led kabloları takıcak yer bulunuyor diye biliyorum
Top Bottom