Neler Yeni

Anakartımda Fan girişi 1 tane ama sıvı soğutucu aldım bağlıcak yer yok yardım!

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berkay Çiftçi
Yeni bir sistem aldım hazır olarak daha gelmedi bir tanede ayrı bir sıvı soğutucu aldım şuan aklıma geldi baktım anakartımda rgb fan girişi bir taneymiş 240mm corsair h100rgb soğutucu aldım kasada 3 rgb fan var ben bu soğutucunun fan girişi ve rgb girişlerini nasıl takabilirim yardım ederseniz çok sevinirim

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Yeni bir sistem aldım hazır olarak daha gelmedi bir tanede ayrı bir sıvı soğutucu aldım şuan aklıma geldi baktım anakartımda rgb fan girişi bir taneymiş 240mm corsair h100rgb soğutucu aldım kasada 3 rgb fan var ben bu soğutucunun fan girişi ve rgb girişlerini nasıl takabilirim yardım ederseniz çok sevinirim
tüm fanların çalışması için fan çoklayıcı alabilirsiniz rgb için kasanın dış tarafında led kabloları takıcak yer bulunuyor diye biliyorum

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Anakart ve kasa modeli ne?

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Kasadan çoklayıcı çıkmış olması lazım 3 fanı takabilmen için ama sıvı soğutucu için dördüncüyü koymuşlar mıdır bilmiyorum. Koymadılarsa senin çoklayıcı alman gerekecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berkay Çiftçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart ve kasa modeli ne?
Anakart gigabyte b450m-h kasada lianli 205 mesh
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasadan çoklayıcı çıkmış olması lazım 3 fanı takabilmen için ama sıvı soğutucu için dördüncüyü koymuşlar mıdır bilmiyorum. Koymadılarsa senin çoklayıcı alman gerekecek.
Bir çoklayıcı önerir misiniz? mümkünse girişleri biraz fazla olsun sıvı soğutucunun pompasıda rgb bide ben sonradan 2 fan daha alabilme ihtimalim var

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kasanın kendi fan kontrolcüsü var.
Screenshot_372.png

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Anakart gigabyte b450m-h kasada lianli 205 mesh
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir çoklayıcı önerir misiniz? mümkünse girişleri biraz fazla olsun sıvı soğutucunun pompasıda rgb bide ben sonradan 2 fan daha alabilme ihtimalim var
Kasamın içinden çıktığı için bunu kullanıyorum; fakat daha iyisi veya ucuzu vardır diye bilmediğim konuda yorum yapmak istemiyorum.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Top Bottom