Anakartımda Fan girişi 1 tane ama sıvı soğutucu aldım bağlıcak yer yok yardım!

Reaksiyon skoru
23
Yeni bir sistem aldım hazır olarak daha gelmedi bir tanede ayrı bir sıvı soğutucu aldım şuan aklıma geldi baktım anakartımda rgb fan girişi bir taneymiş 240mm corsair h100rgb soğutucu aldım kasada 3 rgb fan var ben bu soğutucunun fan girişi ve rgb girişlerini nasıl takabilirim yardım ederseniz çok sevinirim

Yeni bir sistem aldım hazır olarak daha gelmedi bir tanede ayrı bir sıvı soğutucu aldım şuan aklıma geldi baktım anakartımda rgb fan girişi bir taneymiş 240mm corsair h100rgb soğutucu aldım kasada 3 rgb fan var ben bu soğutucunun fan girişi ve rgb girişlerini nasıl takabilirim yardım ederseniz çok sevinirim
tüm fanların çalışması için fan çoklayıcı alabilirsiniz rgb için kasanın dış tarafında led kabloları takıcak yer bulunuyor diye biliyorum

Anakart ve kasa modeli ne?

Kasadan çoklayıcı çıkmış olması lazım 3 fanı takabilmen için ama sıvı soğutucu için dördüncüyü koymuşlar mıdır bilmiyorum. Koymadılarsa senin çoklayıcı alman gerekecek.

Anakart ve kasa modeli ne?
Anakart gigabyte b450m-h kasada lianli 205 mesh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasadan çoklayıcı çıkmış olması lazım 3 fanı takabilmen için ama sıvı soğutucu için dördüncüyü koymuşlar mıdır bilmiyorum. Koymadılarsa senin çoklayıcı alman gerekecek.
Bir çoklayıcı önerir misiniz? mümkünse girişleri biraz fazla olsun sıvı soğutucunun pompasıda rgb bide ben sonradan 2 fan daha alabilme ihtimalim var

Kasanın kendi fan kontrolcüsü var.
Screenshot_372.png

Anakart gigabyte b450m-h kasada lianli 205 mesh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir çoklayıcı önerir misiniz? mümkünse girişleri biraz fazla olsun sıvı soğutucunun pompasıda rgb bide ben sonradan 2 fan daha alabilme ihtimalim var
Kasamın içinden çıktığı için bunu kullanıyorum; fakat daha iyisi veya ucuzu vardır diye bilmediğim konuda yorum yapmak istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri