Arama sonuçları: *

1. C

R5 7500F BİOS AYARLARI

Eğer ısı sorunun varsa PPT değerin yüksek. Curve Optimzer -20den -30a kadar deneyebilirsin. Eco Mode 65W seçebilirsin. O ayarda PPT 88W olması lazım. Eğer bu halde de sıcaklık tatmin etmez ise PPT yi 80-75 arası kısabilirsin. Boost Clock +0 kalsın bence elleme. Sıcaklık üzerindeki senaryoda...
  2. C

R5 7600 Undervolt/Overclock Tavsiyesi ve Cinebench Puanı

-30 değerlerini paylaştım zaten.
  3. C

TDC ve EDC değerlerini fullemenin bir espirisi yok o zaman? 1754816703 Yapmış olduğum ayarlarda bu iki değeri fullesem değişiklik olmaz mı ?
  4. C

Merhabalar, R5 7600 işlemciyi soğutmak için OC/UV yardımı lazım. FPS ile çok fazla işim yok. Şuan havalar çok sıcak, klimasız oda ve hava akışı çokta iyi olmayan kasaya sahibim. İnternet üzerinde araştırma yaptım ama tam anlamıyla olayı denkleştiremedim. videodan örnek aldım ama "Güç...
  5. C

1k ya kule tipi soğutucu önerisi

Hocam o işlemciye 6-7 borulu olanları almanı öneririm. Assasins veya Spirit modeli daha sağlıklı olur. Yaz aylarında/Sıcak havalarda o işlemci biraz coşuyor. !!Bütçeni aştığının farkındayım. Aynı işlemciyi kullandığım için fikir olması açısından söylüyorum
  6. C

R5 7600 İÇİN SOĞUTMA ÖNERİSİ

Örnek olması için kendi sistemimden yazayım; R5 7600 - Thermal Assasins- 30 40 derece hava koşulları. Bu şartlarda işlemci 74-78 derece arasında takılıyor. Phantom spirit alırsan o daha iyidir ama sıvı soğutma yerine Assassin de her türlü işini görür.
  7. C

Ryzen 5 7600 işlemci için hava veya sıvı soğutma önerisi

Konudaki arkadaşla aynı işlemciyi (R5 7600) kullanıyorum. Örnek olsun diye o yüzden yazdım.
  8. C

Çözüldü✓ R5 7600 için soğutucu

Akdeniz ikliminde her türlü ısınıyor. UV ile toparlarsın. Klimasız odada 70-80 arası gider gelir.
  9. C

Ryzen 5 7600 işlemci için hava veya sıvı soğutma önerisi

Thermalright assasins (6 borulu) olan var. Antalya'da klimasız odada kullanıyorum. 74-78 derece arası takılıyor valla. Belki benim hava akışında sorun vardır bilmiyorum da direkt pik yapıyor.
  10. C

Sicaklik değerleri normal mi?

FPS i 144-180 arası limitleyip değerlere tekrar bakar mısın? Net bir tecrübem yok ama 250fps az değil. Belki de o seviyeler için normaldir. 1747771784 Ağır oyunlar varsa fazla veri toplaman daha iyi olur.
Geri