Arama sonuçları: *

1. Chiziru

Yardım Lian Li Fan Tavsiyesi Hangisi Alınmalı

bende alıcaktım yazılımda cidden kötüler
  2. Chiziru

TRYX PANORAMA 18.999TL ve PANORAMA SE 14.999TL Yeniden Stoklarda.

Bi rog eder mi? rog gibi iyi soğutmalar veriyormu(18k) yoksa sadece görünüşmü
  3. Chiziru

Yardım bilgisayar Kasası hava akimi yeterlimi?

Cw için garantiye göndermiştim 0 ile değişim yapıldı yine aynı sıkıntı olduğu için uğraşmadım daha masa köşelerden desteklendiği için sallanma olmuyor pek kasada ağir tekerlekleri fan deliklerine düştüğü için kolay hareket edebileceğini sanmıyorum şuanlık
  4. Chiziru

kasa hemen yanımda olduğundan 2300 rpm akşam rahatsız ediyor zaten coil whine var
  5. Chiziru

Hocam alta fan takmak faydalı olurmu? Ekran kartı daha soğuk olmasi acisindan
  6. Chiziru

Lian li kasa kullaniyorum ekran kartı bu derecelerdeyken işlemci max 60° görüyor ekran kartı fanları çok ses yapıyor yan tarafta bir parmak boşluk var fakat alttan aliyormudur hava?
  7. Chiziru

Öneri Kaliteli sıvı soğutma önerisi

belli bir bütçe koymadım ama 20k civarı her işlemciyi soğutsun yeter işlemciyi değiştiğiö zaman
  8. Chiziru

Öneri Kaliteli sıvı soğutma önerisi

Şu anda kullanmakta olduğum ls720 se rgb bozulmaya başladı uzun süreli dayanacak kaliteli bir sıvı soğutma arıyorum beyaz ve ekranlı bir şey arıyorum Asus ROG Ryujin III 360 beyaz modeli var aklımda
  9. Chiziru

Yardım AMD Ryzen 9 9950X3D için soğutucu önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-ii-420-argb-acfre00109a-fiyati,1184751493.html 420 mm destekliyor ise
  10. Chiziru

Sıvı soğutma önerisi

İ7 14 280mm ne kadar sağlıklı soğutur bilemiyorum hocam kasa modeliniz nedir
  11. Chiziru

Çözüldü✓ Sıvı soğutma soketi yanlış yere mi takılmış

Video 41.dk izlerseniz daha detaylı anlayabilirsiniz
  12. Chiziru

Pompadan çıkan kablo pump gelcek diyeri argb kablosu
  13. Chiziru

İmkanınız varsa değişin sıvı soğutma fanlarını cpu fan popmayı da pump bağlarsanız daha iyi olur 1750643809 Anakart modeli neydi tam olarak w
  14. Chiziru

Pompanın soketi oraya takılır sıvı soğutma modeli nedir
  15. Chiziru

Öneri Kule tipi vs sıvı soğutma

lian li iyidir bütçe varsa alınabilir fakat sıcaklık değerleri nasıl olur orasını pek bilemiyorum
  16. Chiziru

Arctic Liquid Freezer III 280 önercektim ama fiyatları fırlamış :D
  17. Chiziru

360mm altı sıvı soğutma pek iyi soğutacağından emin değilim
  18. Chiziru

Çözüldü✓ Beyaz 3x120mm ARGB fan önerisi yapar mısınız

https://www.rampage.com.tr/products/7c-120s-120-120-25mm-double-ring-aynali-argb-siyah-kasa-fani-kopya Video da kullanılan fanlar rgb gayet hoş
  19. Chiziru

Çözüldü✓ KASA FAN AKIŞ YÖNÜ YARDIM

Fan modelini biliyormusunuz? 1748870043 İlk resimdeki ters fan 1748870096 En basit şekilde elinizle veya bi kâğıt parçasıyla bakın içeri hava veriyormu
Geri