Arama sonuçları: *

1. Ctnkaya

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500F soğutucu tavsiyesi

Aynı işlemciyi kullanıyorum eğer kasana sığarsa kesinlikle " Thermalright Phantom Spirit 120 SE " almanı öneririm. Sağlam bir macun sür sonra unut işlemciyi. Not: Sıvı soğutmanın taşıdığı bozulacak mı korkusunu taşımazsın ekstra olarak da değerler harika.
  2. Ctnkaya

Ryzen 5 7500f soğutma

Hocam benimde kullandığım ve -25 derece etkisini gördüğüm "thermalright peerless assassin 120 se"'i öneririm. NOT: Stock fan sonucudur.
  3. Ctnkaya

Çözüldü✓ DeepCool LT520 Alınır Mı ?

Hocam kasanın ön kısmındaki fanları iptal edersek boşa çıkıyor fakat alan dar olduğundan dolayı sıkıntı yaşayabilirim, Thermalright'ı tercih etmem daha mantıklı olacak gibi gözüküyor.
  4. Ctnkaya

İleride işlemcimi güncelleyeceğim zaman üzer mi diye düşünüyorum bunun için yoksa bu ürünü tercih edebilirim.
  5. Ctnkaya

240mm'lik boşluğum var hocam.
  6. Ctnkaya

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, Ryzen 5 7500F işlemcim içim ileriye dönük bir soğutm arıyorum, Lt520 2900 gibi bir fiyata düşmüş sizce alınır mı bu fiyata ? Yoksa daha iyi bir öneriniz olur mu ? https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-lt520-rgb-240-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-44383...
  7. Ctnkaya

Sıvı Soğutma Kasa Uygunluğu

34.9mm x 133.35mm x 6.62mm sanırsam çok mümkün değil gibi, hava soğutmaya mecbur kaldık.. 1704299763 Ön paneli bozmak istemiyorum çok o yüzden hiç girmedim oraya.
  8. Ctnkaya

Sıvı Soğutma Kasa Uygunluğu

Arkadaşlar imzamda yer alan sistemime ileriye dönük bir altyapı kurmak için sıvı soğutma almayı düşünüyorum. fakat kasanın üst tarafına sığar mı konusunda endişe yaşıyorum. Ekte üst kısıma ait fotoğrafları bırakıyor olacağım, yardımcı olabilir misiniz ? 1704298777 Kasa için şu şekilde...
  9. Ctnkaya

Ryzen 5 7500F Soğutucu Önerisi

Şöyle ki stock üzerinde 85 derecelerde geziyor oyun esnasında. İlerleyen yıllarda da işlemcimi yükseltebilir olması amacıyla ddr5 bir sisteme yükselttim. O yüzden soğutucumunda ileriye dönük olmasını istediğimden performanslı bir soğutucu arıyorum.
  10. Ctnkaya

Hocam sizce bahsettiğim durum doğrultusunda sıvı soğutma mı hava soğutma mı tercihe edilmeli ?
  11. Ctnkaya

Açıkçası sıvı soğutma konusunda sığar/sığmaz çelişkisi beni düşündürdü o yüzden ben de kararsızım halen. COOLER MASTER HYPER 212 BLACK X DUO ile gidip geliyorum özellikleri ve markaya duyulan güven beni yöneltiyor bu tarafa.
  12. Ctnkaya

Siteyi ve soğutucu markasını ilk kez duyuyorum. Her ikisi de güvenilir mi acaba ?
  13. Ctnkaya

Arkadaşlar selamlar, normalde sıvı soğutma düşünüyordum fakat kullandığım kasanın "Ranker cygnus v2" üst kısmı biraz dar olduğundan çok riskli gibi geldi, bunun yerine tercih edebileceğim uzun vadeli işlemci upgrade'leriyle kullanılabilecek bir hava soğutma önerisi yapabilir misiniz ? Stock...
  14. Ctnkaya

Ryzen 5 7500F Güncel Sıvı Soğutma Önerisi

Ranker cygnus v2 kullanmaktayım. 1703677046 Ekteki gibi bir genişliğe sahibim.
  15. Ctnkaya

Ryzen 5 7500F Güncel Sıvı Soğutma Önerisi

Arkadaşlar selamlar 3000 TL'ye kadar bütçem var. 240mm'lik soğutucu arayışındayım, sizce indirim için takip etmem gereken bir ürün var mı yoksa şuan alabileceğim bir ürün tavsiye edebilir misiniz ?
Geri