Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Sıvı Soğutma Montajı

Reis şuanda evdeyim pc yi açtım gta 5 ve assetto corsa test yaptım ikiside 80 derece çalıştı pompanın fanını sys fandan söküp tekrardan sys fana geri taktım gta 5 45 derece asetto 55 derece çalışıyor pc yi açıp kapadım düzeldi her şey çok iyi benim cpu kontrol uygulaması bulmam lazım birde...
  2. D

Bunu nereye takıcam tam
  3. D

Güzel bir termal macunmu prki ve bu kablo ile komple kasanın fanlarını ve sıvı soğutmayı ayarlıyabilcekmiyşm rgbleri
  4. D

Teis dediğin gibi ya benim montajda bir şey var yada termal macun ilk olarak termal macunu değiştirerek test etmem lazım 1752217082 Rgbler için anakartta giriş yok rgb siz kullanıyom sıvı soğutmayı o konu hakkında ne dersin? 1752217157 Ve termal macun almışken iyi olsun ve çok olsun 8g falan ne...
  5. D

Aynı şekil dediklerini yaptım radyator üstte termal macunda sorun olabilirmi gri değil beyaz renk bir termal macuj kullandım markasız
  6. D

Şuan kasa yanımda değil çalışıyorum işteyim atma şansım yok olsa bol atarım 1752215804 Başka kasada deneme şansım yok başka kasa yok hiç
  7. D

Ne yapıcaz şimdi kaldık ortada
  8. D

Yok onlarda düz
  9. D

Daha yapmadım akiam yaparım ama oyunda bile 70+ 80 falan veriyorsa stres testinde 90 falan verir heralde
  10. D

Ana kartım oc bile desteklemiyor
  11. D

Hem kasa hava almayan havayı güzel döndüremeyen bir kasa olsa bile maximum 10 drece oynar ben 50-60 derece alıcağım yerde 80 alıyorum 1752214026 Evet sürdüm
  12. D

Yo yo her şey şuan iyi durumda kasa mesh bi kasa hatta sıvı soğutma gelince egzoz fanı çoğaldığı için kasada sıcak havada dönmüyor izlediğim videolarda adamlar ağır oyunlarda rdr2 tarzı oyunlarda 70 i geçmiyor ben assetto corsada 80-85
  13. D

Evet jelatini sökülü, güzelce oturdu pompa fan montajlarıda düzgün.
  14. D

Merhabalar. GPU: Zotac Gaming 3060ti Twin Edge 8G CPU: AMD Ryzen 5 5600x Anakart: Gigabyte A520M K v2 Sıvı Soğutma: MSI MAG CoreLiquid C240 240mm PROBLEMİM: Ana Kartımda PUMP FAN CPU OPT, RGB HEADER Gibi Portlar Yok Sadece CPU FAN Ve SYS FAN1 Var Ben Sıvı Soğutmamın 2 Adet Radyatör Fanını CPU...
Geri