Yardım Sıvı Soğutma Montajı

Reaksiyon skoru
7
Merhabalar.

GPU: Zotac Gaming 3060ti Twin Edge 8G
CPU: AMD Ryzen 5 5600x
Anakart: Gigabyte A520M K v2
Sıvı Soğutma: MSI MAG CoreLiquid C240 240mm

PROBLEMİM: Ana Kartımda PUMP FAN
CPU OPT, RGB HEADER Gibi Portlar Yok Sadece CPU FAN Ve SYS FAN1 Var Ben Sıvı Soğutmamın 2 Adet Radyatör Fanını CPU FAN Portuna Taktım Radyatörün Kablosunuda SYS FAN Portuna Taktım RGB PORTU Olmadığı için RGB lerimi Çalıştıramıyorum Termal Macunu Yeteri Kadar Sürdüm Pompayı Düzgün Sabitledim Ama Halen Assetto Corsa Content Manager, GTA5 Oyunlarında 70+ Olarak Bazen 80 Bazen 85 Olmak Üzere Dereceler Alıyorum Ve Lütfen Yardım İstiyorum.

SORUNLARIM KISACA:

SIVI SOĞUTMA MONTAJI SONRASI 70+ Derece Almak

Anakartta Port Olmadan Sıvı Soğutma RGB Lerini Çalıştırıp Kontrol Edebilmek

Merhabalar.

GPU: Zotac Gaming 3060ti Twin Edge 8G
CPU: AMD Ryzen 5 5600x
Anakart: Gigabyte A520M K v2
Sıvı Soğutma: MSI MAG CoreLiquid C240 240mm

PROBLEMİM: Ana Kartımda PUMP FAN
CPU OPT, RGB HEADER Gibi Portlar Yok Sadece CPU FAN Ve SYS FAN1 Var Ben Sıvı Soğutmamın 2 Adet Radyatör Fanını CPU FAN Portuna Taktım Radyatörün Kablosunuda SYS FAN Portuna Taktım RGB PORTU Olmadığı için RGB lerimi Çalıştıramıyorum Termal Macunu Yeteri Kadar Sürdüm Pompayı Düzgün Sabitledim Ama Halen Assetto Corsa Content Manager, GTA5 Oyunlarında 70+ Olarak Bazen 80 Bazen 85 Olmak Üzere Dereceler Alıyorum Ve Lütfen Yardım İstiyorum.

SORUNLARIM KISACA:
SIVI SOĞUTMA MONTAJI SONRASI 70+ Derece Almak

Anakartta Port Olmadan Sıvı Soğutma RGB Lerini Çalıştırıp Kontrol Edebilmek
Rgb için dönüştürücümü onun gibi bir parça vardı onu alıyorduk sanırım. Isınma sorunu olarakta montajda hata olabilir fan montajlarını falan kontrol et düzgünce işlemcinin üstüne iyice gelsin pompa

Rgb için dönüştürücümü onun gibi bir parça vardı onu alıyorduk sanırım. Isınma sorunu olarakta montajda hata olabilir fan montajlarını falan kontrol et düzgünce işlemcinin üstüne iyice gelsin pompa
Evet jelatini sökülü, güzelce oturdu pompa fan montajlarıda düzgün.

Evet jelatini sökülü, güzelce oturdu pompa fan montajlarıda düzgün.
Tuhaf bir durum hocam neysen ısınıyor anlayamadım pek normalde serin serin çalışması lazım kasa hava akışın kötü olabilir

Tuhaf bir durum hocam neysen ısınıyor anlayamadım pek normalde serin serin çalışması lazım kasa hava akışın kötü olabilir
Yo yo her şey şuan iyi durumda kasa mesh bi kasa hatta sıvı soğutma gelince egzoz fanı çoğaldığı için kasada sıcak havada dönmüyor izlediğim videolarda adamlar ağır oyunlarda rdr2 tarzı oyunlarda 70 i geçmiyor ben assetto corsada 80-85

Yo yo her şey şuan iyi durumda kasa mesh bi kasa hatta sıvı soğutma gelince egzoz fanı çoğaldığı için kasada sıcak havada dönmüyor izlediğim videolarda adamlar ağır oyunlarda rdr2 tarzı oyunlarda 70 i geçmiyor ben assetto corsada 80-85
Macun sürdünmü gördüm şimdi sürmüşsün. Occt ile cpu stress testine sok

Hem kasa hava almayan havayı güzel döndüremeyen bir kasa olsa bile maximum 10 drece oynar ben 50-60 derece alıcağım yerde 80 alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Macun sürdünmü
Evet sürdüm

Hem kasa hava almayan havayı güzel döndüremeyen bir kasa olsa bile maximum 10 drece oynar ben 50-60 derece alıcağım yerde 80 alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet sürdüm
Bu durumda yani montajda sıkıntı yoksa ya soğutucuda sorun var yada oc falan mı yaptın acaba ama oda bukadar artırırmıki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,407
Son üye
Mernogz
Geri