Arama sonuçları: *

1. D

MSI MAG CORELIQUID A15 360 sıvı soğutucu 100 dolar hediyeli alınır mı?

hocam bu ürüne 10 dolar steam kodu vermesi lazım 100 dolar total olabilir
  2. D

Zalman 240mm soğutucu yüksek sıcaklık

sistemi şubat gibi aldım macunu o zamanlar sürülmüştü umuyorum ki herhangi bir jelatinden dolayı böyledir en yakın zamanda ısınma şikayetiyle vatana uğrayacağım fakat uğramadan önce müşteri temsilcisine bağlanıp sıra almama gerek var mı
  3. D

oyundayken 80 dereceleri göryor aniden atlamıyor 1718125682 peki teşekkürler en yakın zamanda götüreceğim 1718125770 boşta 57-60
  4. D

overclock vb birşeyde yapmadım haklısın lütfen burayı terk et 1718125104 elimde termal macun yok açıp bakmaya çekiniyorum acaba vatana götürsem kontrol edebilirler mi hala 2 yıl garantiövar
  5. D

sistemi vatandan satın aldım hiçbir bilgim yok açıp bakmam veya müşteri hizmetlerine götürmem mi gerek
  6. D

bulunduğum şehir ortalama 38-39 derece hava sıcaklığında amd ryzen 5 7500f ile zalman 240mm sıvı soğutucu kullanıyorum cpu sıcaklığım oyunda 80 dereceleri görüyor bana normal gelmedi ortalamadan düşük bir işlemciyle 240mm bir sıvı soğutucu bu kadar yüksek bir değer yaratabilir mi veya işlemci...
  7. D

Yardım Bu soğutucu nasıl Rampage

Öneri için teşekkürler 1705002784 Hocam şöyle yapıyorum o zaman sistem gelsin kullanmadan direk kutusuna koyim 2. Elde okutiyim bide hava soğutucu yeter diyosunuz onu alırım ben güvenemedim diye sordum
  8. D

Kötüyse değişeceğim hocam
  9. D

RAMPAGE AQUA120-RGB 1x120mm RGB FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ bu soğutucu nasıl ryzen 5 7500f için yeterli mi fiyat belejj eğer yeterli değilse 2. Elden bunu okutup yenisini alıcam sistem aldım vatandan ama kazıklandım gibi moralim bozulmasın diye ho go konusu açmıyorum :D
Geri