Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Çözüldü✓ AMD Stok Fan Hediye Ediyorum 🥳

Hediye edecek kişi sana cidden kanıtlı bir şekilde sisteminin durumunu gösteren fotoğraf sana atsın , diğer türlü elinde olana hediye vermiş olursun.
  2. DonanımFikir

Rx 6600 aldım. Sizce değer mi iade mi?

Değecektir. RTX 3060 rakibi deniliyor, daha ne olsun zaten.
  3. DonanımFikir

Bence yetecektir, lol gibi oyunlarda. RX6600 le yetecektir rahatlıkla.
  4. DonanımFikir

Daha iyi yapmışsın.
  5. DonanımFikir

Bu arada iyiki 165hz almışsın, zaten dediğin oyunlar rahat 165fps de verir.
  6. DonanımFikir

Bu arada yeni aldıysan kartı burada daha ucuz. 100TL farkla bile kasaya fan alınabileceğinden dedim. https://www.teknobiyotik.com/sapphire-pulse-radeon-rx6600-8gb-128bit-gddr6-ekran-karti-11310-01-20g.html
  7. DonanımFikir

CPU Soğutucusu Nasıl Seçilir?

MSI markalı ürünümüzde indirim diye paylaşım yerine böyle paylaşım yapmanız daha iyi olmuş.
  8. DonanımFikir

Çözüldü✓ İdcooling zoomflow 240xt

Site guvenilir , alışveriş yapanları duymuştum. Fiyatı güzel ama modeli çok iyi değil gibi , bence alınır.
  9. DonanımFikir

Gsmepower Skadi 360 Sıvı soğutma 1500tl.

Gaming Gecelerinde 1100TL bandında oluyor, o zaman alınabilir.
  10. DonanımFikir

Yardım AMD Wraith Prism vs Snowman T6

Konu sahibi, Gaming Gecesi'nde almış ürünü, o fiyata zaten şuan satılmıyor.
  11. DonanımFikir

Yardım AMD Wraith Prism vs Snowman T6

260TL ye mantıklı, 300TL ye almadığın için değmiş. Performansı üzmez bu arada.
  12. DonanımFikir

Gametech Freezer Pro HD 120 alınır mı??

Sence o mu iyi bu mu? Arada 60TL fark var bu arada.
  13. DonanımFikir

Gametech Freezer Pro HD 120 alınır mı??

Kampanya ile 269TL ye geliyor. Sizce Fiyatına Değermi? Özellikleri nasıldır? Araştırma yaptım ama tam olarak kullananlar varsa açıklayabilir. İŞLEMCİM RYZEN 5 3600 Bu arada.
  14. DonanımFikir

Dark Freezer X128 alınır mı??

https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x128-2x12cm-frgb-led-li-intel-amd-uyumlu-4pin-pwm-fanli-4x-isi-borusu-direkt-kontak-islemci-sogutucu-dkccx128.html?ref=akakce&v=1.9.9 Sizce 308TL ye alınır mı?? İŞLEMCİ : Ryzen 5 3600 KASA: Spec delta RGB Bu kıstaslara göre değerlendirirseniz iyi olur.
  15. DonanımFikir

Linkteki termal macun iyi mi

Yakında indirimler olur Önerim 5600x için 240mm soğutma olacaktır [Zaten 120mm sıvı soğutma fazla önermem] Coreliquid 240R alabilirsin [100TL geri ödemesi de var]
  16. DonanımFikir

Bütçeye göre değişir Yakın zamanda büyük fırsatlar olduğunda önerebilirim uyguna bakarcaksan Tek bir önerim yok ama dikkat etmen gerekenler Mk değeri, ürünün yorumları ve malzeme kalitesi [Çimento gibi olanlar değil ,işlemciye düzgünce yerleşen macunlardan bak derim]
  17. DonanımFikir

Marka güzel Yurtdışında bilinen firmalardandır.
  18. DonanımFikir

Değmez Efsane cumada 50TL civarına bilinen markalardan ,Mk değeri ve yorumları da iyi olan macunlardan seçebilirsin.
Top Bottom