Hocam daha ne kadar düşebilir ki? Bide oynadığım oyunlara göre yükseltmeye değer mi?Durumun varsa i3 satar 10400f alırsın paşalar gibi kullanırsın.belki biraz daha inebilir 5 K civarına beklemek istiyorsan bekle.
Değer ama işlemciyi yükselt paran oluncaSistemim
i3 10105f
H410m a
16ram
Asus 6500xt
Oynadığım oyunlar LOL cs pubgyi ara sıra pro değilim zevkine. Ekran 165hz sizce değer mi aldığıma? Fiyatı 5.4k sapphire rx6600.
Yani en azından 3 sene yükseltme istemez dediğim gibi yaparsan.Hocam daha ne kadar düşebilir ki? Bide oynadığım oyunlara göre yükseltmeye değer mi?
Amd de sapphire Nvidia da Evga hocam bizim forumlara bakmayın Sapphire iyi bir marka.Değer hocam bence. Bende RX 6600 aldım 6,5K bayıldım Asus Dual'e değer. Tabi ben 2-3 hafta önce almıştım o zamanlarda 5,3K'ya falan RX 6600 yoktu yoksa sapphire xfx alabilirdim.
Pesin fiyatina 6 taksit yaptım trendyoldanBu arada yeni aldıysan kartı burada daha ucuz. 100TL farkla bile kasaya fan alınabileceğinden dedim.
Sapphire PULSE Radeon RX6600 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (11310-01-20G) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Daha önce Sapphire kartımda hoş deneyimler yaşamadım. Bu bana denk gelmiş olabilir ancak internetteki forumlarda yazan şikayetleri okuduğumda genel olarak Sapphire modellerinin Asus, MSI gibi daha tanıdık kartlara göre stabilitesinin az olduğunu gördüm.Amd de sapphire Nvidia da Evga hocam bizim forumlara bakmayın Sapphire iyi bir marka.
Bu arada iyiki 165hz almışsın, zaten dediğin oyunlar rahat 165fps de verir.Sistemim
i3 10105f
H410m a
16ram
Asus 6500xt
Oynadığım oyunlar LOL cs pubgyi ara sıra pro değilim zevkine. Ekran 165hz sizce değer mi aldığıma? Fiyatı 5.4k sapphire rx6600.
Daha iyi yapmışsın.Pesin fiyatina 6 taksit yaptım trendyoldan