Param güvende ile alınır iyice araştırırlır bence. Çoğu piyasayı bilmiyorum pahalılar satılmıyor piyasaya hakimimBu kart neden bu kadar ucuz. Kesin bir problemi vardır.
Param güvende ile alınır iyice araştırırlır bence. Çoğu piyasayı bilmiyorum pahalılar satılmıyor piyasaya hakimimBu kart neden bu kadar ucuz. Kesin bir problemi vardır.
Bence deBu kart neden bu kadar ucuz. Kesin bir problemi vardır.
Aynen aldım hocam. Baya bi performans farkı oldu kesinlikle tavsiye ederim. Güzel bi kart. 12 gb vrami olması beni uzun bi süre götürür.sanırım almışsın benim sistemde imzada yazıyor aynı senin gibi düşünüyorum ekran kartımı satıp 2. el rx6700 xt düşüncem var değermi sence performansta artış oldumu.
benim psu beslermi acaba güzel fiyata denk getirirsem elimdeki rx 6600 satıp alırım. bu arada 1080p de darboğaz vs sorunla karşılaştınmı sen benim işlemci de olurmu hiç bilmiyorumAynen aldım hocam. Baya bi performans farkı oldu kesinlikle tavsiye ederim. Güzel bi kart. 12 gb vrami olması beni uzun bi süre götürür.
r5 5600 ile kullanıyorum işlemci ağırlıklı oyunlarda darboğaz oluyor. Senin işlemcin ile çoğu oyunda darboğaz olur. 5600 den daha güçsüz çünkü. PSU ne bu arada?benim psu beslermi acaba güzel fiyata denk getirirsem elimdeki rx 6600 satıp alırım. bu arada 1080p de darboğaz vs sorunla karşılaştınmı sen benim işlemci de olurmu hiç bilmiyorum