Arama sonuçları: *

1. Eminertekin

Yardım Kapalı Sıvı Soğutmaya Hangi Sıvı Konulur?

tamamdır teşekkür ederim.
  2. Eminertekin

Yardım Kapalı Sıvı Soğutmaya Hangi Sıvı Konulur?

Merhabalar, kapalı devre xigmatek scyla 120mm sıvı soğutmam var ve sıvısı bitti bende tıpasından açıp kalan sıvıyı boşalttım ve sıvı ziftleşmeye gitmiş sararmış ve içinde tanecikler vardı bu sıvının yerine ne koymam lazım saf su, antifriz vs mi yoksa farklı özel bir sıvısı mı var?
  3. Eminertekin

Rampage termal macun alınır mı?

Bence oda sorunlu hocam ben eskiden kullanıyordum maxtor ctg8 e geçtim o birtık daha iyi
  4. Eminertekin

Yardım Gamebooster infinity sıvı soğutucu hakkinda 240mm

uzun süre kullanan biri varsa youtube üzerinde veya herhangi bir yerde, sorup almanızı tavsiye ederim o zaman. İleride sorun yaşamamak için sıvı soğutma hava soğutmalar kadar kolay bir sistem değil çünkü.
  5. Eminertekin

Yardım Gamebooster infinity sıvı soğutucu hakkinda 240mm

ben tavsiye etmem bilindik bir marka almanızı veya bu tip bir marka alacak iseniz kule tipi almanızı tavsiye ederim sonra ileride pompa bozulması veya sızdırma sorunları yaşamamak için..
  6. Eminertekin

Fanı ne tarafa takmalıyım (foto var)

hocam yanlış anlamazsanız meraktan soruyorumda, kasanın modeli nedir?
  7. Eminertekin

Dark F40 Kasaya SE-224-XT Soğutucu Sığar mı?

boyut olarak sorun yaşamazsınız ancak r5 5600 için çok düşük bir anakart en az b450 tercih edin bence
  8. Eminertekin

am4 işlemci soketi destekliyor hocam montaj olarakta o kadar zor bir soğutucu değil
  9. Eminertekin

hocam o soğutucuya o fiyatı vericeğinize aynı fiyata aynı perofrmansı veren performax 120h var bunu almanızı tavsite ederim: https://www.trendyol.com/performax/fan-gaming-perfan-120-h-hava-cpu-sogutucu-p-169036413?boutiqueId=617958&merchantId=344353
  10. Eminertekin

Yardım SilverStone TD03-LITE alınır mı?

İptal ediyim mi peki siparişi?
  11. Eminertekin

2.el sıvı soğutma almak risk mi peki ne gibi sorunlar yaşabilirim?
  12. Eminertekin

Neden ki bir sorun olur mu? sadece satıcı am4 için soketin bulunduğunu ancak vidalarının olmadığını söyledi sizce sorun olur mu elimde bir vida vardı attım uyar dedi ama. Açıkcası markayıda inanın hiç bilmiyorum iyi midir kötü müdür diye.
  13. Eminertekin

Test istedim ancak satıcının elinde sistem yokmuş, ama sorunsuz çalıştığını ve sorun çıkarırsa iade edebilceğimi söyledi ben yinede şu konuda tedirginim soğutucu çıkalı 6yıl olmuş o yüzden akıtma vs sorunu olur mu kafam çok karıştı 😅.
  14. Eminertekin

Merhabalar 275tl ye bu soğutucuyu aldım sizce nasıldır (NOT: param güvende ile aldım satıcı sorunsuz dedi.) sizce nasıl kullanacağım işlemci ryzen 5 1600af
  15. Eminertekin

snowman x4 vs darkfreezer x94rd

hangi soğutucu daha iyi ikiside aynı fiyata veriyor (2.el)
  16. Eminertekin

İşlemci soğutucu ariyorum

kasanız eğer bu boyutları destekliyorsa uyar ölçüp bakabilirsiniz
  17. Eminertekin

T6 ULTRA Bu Fiyata Alınır Mı ?

x94rd kullanıyorum 2.sistemde acayip serin çalıştırıyor 2500k yı öneririm
  18. Eminertekin

Yardım İşlemci sogutucumu nasıl takmalıyım?

Hepinize merhaba arkadaslar ben kardesim icin dark freezer x94rd fan aldim fakat ramlere baski yaptiği icin kuramadim sizce ne yapmaliyim bunun icin 3 cozum dusundum hangisidaha mantikli olur Çözümler : 1- arka kasa fanini sokup onu öne takmak 2- islemci sogutucusundaki 1fanı kaldirmak 3-...
  19. Eminertekin

Yardım nasıl overclock yapabilirim?

A320 anakartlar overclock olmuyor
  20. Eminertekin

İşlemciye soğutma takmazsak nolur

hawli miş yazı değiştirmene gerek yok bence
Top Bottom