Neler Yeni

Yardım Gamebooster infinity sıvı soğutucu hakkinda 240mm

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ürün hakkında bilgisi olan var mı,
Alsam kac yil gider
R5 5600X ile kullanacağım suan WRAİTH PRİSM var, ne kadarlık bir avantaj olur geçişe deger mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sogutucuya bir islemci parasi vermek istemiyorum, luks markalar ile bunun arasinda ne gibi farklar olabilir

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Ürün hakkında bilgisi olan var mı,
Alsam kac yil gider
R5 5600X ile kullanacağım suan WRAİTH PRİSM var, ne kadarlık bir avantaj olur geçişe deger mi
ben tavsiye etmem bilindik bir marka almanızı veya bu tip bir marka alacak iseniz kule tipi almanızı tavsiye ederim sonra ileride pompa bozulması veya sızdırma sorunları yaşamamak için..

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben tavsiye etmem bilindik bir marka almanızı veya bu tip bir marka alacak iseniz kule tipi almanızı tavsiye ederim sonra ileride pompa bozulması veya sızdırma sorunları yaşamamak için..
YouTube da bir kaç videoya baktım gayet olumlu seyler soyleniyor ama bende dedikleriniz icin karamsar kaldim

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
YouTube da bir kaç videoya baktım gayet olumlu seyler soyleniyor ama bende dedikleriniz icin karamsar kaldim
uzun süre kullanan biri varsa youtube üzerinde veya herhangi bir yerde, sorup almanızı tavsiye ederim o zaman.
İleride sorun yaşamamak için sıvı soğutma hava soğutmalar kadar kolay bir sistem değil çünkü.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uzun süre kullanan biri varsa youtube üzerinde veya herhangi bir yerde, sorup almanızı tavsiye ederim o zaman.
İleride sorun yaşamamak için sıvı soğutma hava soğutmalar kadar kolay bir sistem değil çünkü.
Yok hocam, ürün yeni zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki Cooler Master nasil sizce

Top Bottom