Arama sonuçları: *

1. E

Amd Ryzen 7 9700x'i soğutmak için hangi hava soğutma veya sıvı soğutma

Vay benim meslektaşım, gerçi hangi mühendislik bilmiyorum ama... Ben de bir takım programlar kullanıyorum %100 yükte 7600x yetmiyor ve 105 watt olduğu için çok ısınıyor. Evet Frost Commander throttle olmadan bu işin altından kalkar hatta rahatlıkla kalkar diyeyim. O.C yapmak için bir alanın dahi...
  2. E

Amd Ryzen 7 9700x'i soğutmak için hangi hava soğutma veya sıvı soğutma

oyun için kullanılacaksa ve oc yapılmayacaksa giriş seviyeler bile yeterli gelir çünkü 9 serisi oyunlarda daha serin çalışıyor. He bütçeye bakınca ve kafam rahat etsin deniyorsa 2k bütçe Frost Commander miss gibi.
  3. E

Deepcool AK620 Digital alınır mı

Estetik olarak en kibarı o model doğrudur, hayırlı olsun. Ben eski bir model düşünüyorum sahibinden de var, (SIR) ŞŞŞ
  4. E

Deepcool AK620 Digital alınır mı

Tam benim kafadan işte. Alacaksın adam gibi kule tipi hava soğutucu bakacaksın keyfine. Yok sıvı soğutma yok radyatör bilmem ne... be quiet dark rock pro 4, noctua nh d15s. Deepcool AK620 ve frost commander birbirlerine yakın performans gösterirler ama fiyat farkları mevcuttur. Aralarında en fp...
  5. E

240MM İşlemci Sıvı Soğutma Tavsiyesi

https://www.gaming.gen.tr/urun/407611/thermalright-frost-commander-140-black-tl-d14x-140mm-tl-c12pro-120mm-5-x-8mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ 240'lık kıçı kırık sıvı soğutmaya devam aynen...
  6. E

Deepcool Le500 Neden Alınmamalı

Almadan önce sormak yerine aldıktan sonra neden danışılır anlamış değilim. Bırak en baba 240'lığı 360'lıkları bile tokatlayan modeller var kule tipi soğutucularda. Bir de onun sıvısı, montajı, pompaso vs. uğraştıracak edecek hele de ağrızalanırsa. Isınan işlemci varsa frost commanderdan başlayıp...
  7. E

FROST COMMANDER SIVI SOĞUTMAYI AĞLATTI

Bios güncellemesi yapmadın mı? 🤦🏻‍♂️ ayarlar gittiiiii. anakartınkini yap gitsin, öyle elzem bir şey değil.
  8. E

Güvenmiyorum kısmına katılmıyorum, ki ben göndereyim diyorum isteyene, istediği testi de yaparım. 0 ile 2. el işlemci arasında fark olmaz. OC yapmadım ki 95 derecede sınırlandırıcı var onu bile yükseltmedim. Sıfır şu an ne kadar?
  9. E

Aga göndereyim benim 7600x'i sana kutulu, sıfır sıkıntı. r23 14800 puan falan aldım genelde 14600 alıyorum. 1731591376 2. el bakmanı tavsiye ederim, şu kan emici firmalara kaptırmayalım artık. İşlemciler fiziksel darbeye maruz kalmadığı sürece bozulmadığı için...
  10. E

Aleykümselam kanka, imzamdaki nirvana nv 120 var ya, onunla soğutuyorum tam yüke bindiğinde 91 dereceye çıkıyor. İyi bios ayarı yapmak lazım watt değeri mhz değeri olarak amd acımamış yapıştırmış. Frost commander al geç gitsin. Sıvı soğutmaya girmene gerek yok bence. 7950x düşünüyorum kafamda...
  11. E

Olabilir, bende ryzen master kurulj bile değil. bir takım sıkıntılar duymuştum ryzen masterla alakalı, bios'tan ayar girmek en doğrusudur. 1731590587 12400f için mi? Tt nin 1500tllik soğutucusu bile rahat rahat soğutur, f ibareli olduğu için OC de yapılmıyor gereksiz olur frost commander ama...
  12. E

Kesinlikle doğru, o yüzden -15 yapıyoruz her silikon kalitesindeki işlemci kapanmadan sıkıntıya girmeden çalışsın diye. Arkadaşta testleri vs. yaptık sıkıntı yok o yüzden. Eğer konuşmalara bakılırsa undervolt yapılmamasını söylemiştim. Hemfikiriz yani sıkıntı yok. 1731590361 -20 sıkıntılı...
  13. E

12400f için fazla bu soğutucu tt asasing king bile yeter ona, tabii phantom spirit işi garantiye alır. İlerde işlemci yükseltilecekse frost commander min seçenek olmalı.
  14. E

Ya gri ya da beyazı olması lazı n11'de betaplus satıyordu.
  15. E

-30'a doğru ilerledikçe işlemciye verilen max voltaj düşüyor. Fazla yukarı çıkınca (sayı olarak bakarsak 35 gibi...) voltaj yetmediği için sistem kapanıyor, bios sıfırlanır girip tekrar değerleri uygulamak gerekir.
  16. E

7800x3d'de çarpan kilidi var, sadece verilen voltajları süşürdük ve azcık frekansını boostladık. 7500f açık olması lazım, anakart da O.C destekliyorsa daha da ileri gidebilirsin. Ben olsam ne yaparım fikir açısından söyleyeyim: R23 testinde testi bitirir sıcaklıkları vs. kontrol ederim kaç mhz...
  17. E

Bende 7600x var, işlemcide sorun yok ilerlerim, işletim sistemi bozuluyor beni o sınırlıyor. Yüksek ihtimal undervoltu fazla kaçırdım, şu anda -0.1100 da kullanıyorum.
  18. E

3-5 saat değil de, yine iyi bir müddet uğraştım. Sonuçta silikon kalitesine göre işlemcilerin kaldırabileceği ayarlar değişiyor ya, stok hali de kötü olmadığı için curve optimizer - 15 dedim. Benim sistem -30'da kapandı, -27'de kapanma olmuyor ama 0.1250 undervolt, +200mhz frekans bir de üstüne...
  19. E

Bak imzama, bende 7600x var, arkadaşıma yaptım seni yönlendirdiğim bios ayarını. Heee doğru sen foruma telefondan giriyorsun o yüzden imzam görünmüyooorr, şimdi çaktım köfteyi. 7600x benim işlemci.
  20. E

Sen 7800x3d nin sonuçlarını istiyorsun herhalde ama arkadaşımın bilgisayarı o atmam mümkün değil. Benim işlemci boost 5.3 ama ben iyice uğraştığım için 5500 çalışıyor stabil.
Top Bottom