Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Ryzen 5 5600'ü Soğutamıyorum

Valla durum ilginç, işlemci bozulacak da, bu bozulma sıcaklık artışına sebep olacak daaaa... Güncelleme ayarlarla oynama vs. yapılıp işlemcinin voltajı artmış olmasın? Farklı taraflardan ele almaya çalışıyorum saçma olsa bile. Fiziksel hasar nasıl alacak yaa, kardeş düşürdü mü ki acaba?
  2. E

Yardım Ryzen 5 5600'ü Soğutamıyorum

Yani farklı macunlar, farklı soğutucu vs. takılarak denenmiş. Ortada gözden kaçan garip bir durum olmalı. Tecrübesizlik de diyemem kesinlikle. Biz buradan daha az fikir sahibiyiz, görmüyoruz etmiyoruz. Diyebileceğim soğutucu yukarda mı kalıyor acaba vidalar uzun vs ise eğer. Onun harici benim de...
  3. E

YENİ UPGRADE İCİN CPU SOĞUTUCU

Anakartı ben de 0 aldım, güzel indirime girmişti. İşlemci ekran kartı psu kasa vs. 2. el benim. Kasa ile cpu soğutucu 2011'den kalma layıkıyla işlerini yapıyorlar.
  4. E

Ne marka takıntım var ne rgb gibi saçma sapan şeyler. İlk anakart araştırdığım zamanlarda Asus ile MSI modeller arasındaydım, AMD platformda Asus anakartların sorun çıkartabildiğini duyunca MSI'dan yana kullandım seçimimi. Hiç pişman değilim. Yeni sistem kurulurken ilerde yükseltirim şeklinde...
  5. E

7600'e b850 fazla kaçabilir, yeni anakartların fiyatlarını takip etmiyorum ama b650 ile pek de bir fark olmaması lazım. 7600x ile B650 Tomahawk kullanıyorum. X model olsaydı ısındığı için iyi soğutucu lazım derdim ama şüphede bırakacak kadar da ısınmaz düz model. O yüzden bütçen dahilince al...
  6. E

7800x3d isinma sorunu yuzunden oyun cokmesi

hocam bende Tomahawk, arkadaşta Mortar var, söyledim bios sıfırlama olduğunu.
  7. E

Kasayla biosun alakası yok, sonraya erteleme bence bu yüzden. Ben kule tipi soğutucu şiddetle tavsiye edenlerdenim ama o AIO için kalın olsa da atla deve değil sonuçta çok sıkıntı yapmayacaktır. Kasa destekliyorsa takılır neden takılmasın?
  8. E

dönüş yaptım, bakalım
  9. E

aynı anakart güzel, bios güncelse yardım edeyim hiç sıkıntı yok. Özelden ulaşabilirsin. 1738581367 sen kendini emin ellere bırak, sonuç memnun eder Allah'ın izniyle, diyelim ki (olmaz da) memnun etmedi, birkaç tuş her şey eski haline döner.
  10. E

Yok durum biraz farklı, gücünü artırmıyoruz. Şu anda işlemci fazla elektrik çektiği için fazla ısınıyor. Fazla ısınınca da soğumak için performansı kısıyor. Umarım anlaşılabilir bir cümle olmuştur. Bende 7600x var kendime yaptım, arkadaşımda 7800x3d var ona da yaptım, bir beni öpmediği kaldı...
  11. E

Yanlış değilsem bu değeri 18000'in üzerine çıkarabiliyoruz. Hadi deneyelim. Telefondan foruma gir istersen, pc den biosa girmek gerekecek.
  12. E

olur, haber edersiniz
  13. E

yüksek ihtimal macundan, uygulamadan kaybediyor zaten de, jelatini sökmese sanki çok daha farklı sonuçlar gelirdi...
  14. E

cinebench r23 testini kullanıyorum ben, tüm çekirdekleri kullanıyor. 2011 yılından kalma soğutucuyu kullanıyorum full yükte 90 dereceyi görmüyor olması lazım. 3dkuryem instagramdan ulaş istersen, bana görüntü atarsın seni yönlendiririm. Yazmak istersen forumdan da özelden yazabilirsin.
  15. E

Yaptırayım istiyorsan, MSI anakart ise ezberledim artık işlemleri. Sorunun bundan kaynaklanmadığı için yüksek ihtimal oyun çökme muhabbeti son bulmaz ama sıcaklıklar düşer.
  16. E

9700x için Arctic Liquid Freezer III 360 vs Thermalright Phantom Spirit 120 SE

Köküne kadar kule tipi soğutucu taraftarıyım. Gözüme bir soğutucu kestirdim herhalde 1 tane ilan var sarı sitede, inşallah yakın bir zamanda alacağım. Şu anda da 7600x ile 2011 yılından kalma zerotherm kule tipi soğutucuyu kullanıyorum. Bir şekilde devam ediyoruz. 5.5ghz falan.
  17. E

Sıcaklıklar düşük değil ama oyun çökme sebebi sıcaklık değildir. Performansa negatif etkisi olmadan, PBO ayarlarıyla kolay bir şekilde sıcaklıklar düşürülebilir. (Yapılmadıysa eğer)
  18. E

Amd Ryzen 7 9700x'i soğutmak için hangi hava soğutma veya sıvı soğutma

Vay benim meslektaşım, gerçi hangi mühendislik bilmiyorum ama... Ben de bir takım programlar kullanıyorum %100 yükte 7600x yetmiyor ve 105 watt olduğu için çok ısınıyor. Evet Frost Commander throttle olmadan bu işin altından kalkar hatta rahatlıkla kalkar diyeyim. O.C yapmak için bir alanın dahi...
  19. E

Amd Ryzen 7 9700x'i soğutmak için hangi hava soğutma veya sıvı soğutma

oyun için kullanılacaksa ve oc yapılmayacaksa giriş seviyeler bile yeterli gelir çünkü 9 serisi oyunlarda daha serin çalışıyor. He bütçeye bakınca ve kafam rahat etsin deniyorsa 2k bütçe Frost Commander miss gibi.
  20. E

Deepcool AK620 Digital alınır mı

Estetik olarak en kibarı o model doğrudur, hayırlı olsun. Ben eski bir model düşünüyorum sahibinden de var, (SIR) ŞŞŞ
Geri