Neler Yeni

Amd Ryzen 7 9700x'i soğutmak için hangi hava soğutma veya sıvı soğutma

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Zorlu
Bütçe
2000
Amd Ryzen 7 9700x'i soğutmak için hangi hava soğutma veya sıvı soğutmayı önerirsiniz? Bütçem 2 bin civarı. Gerekirse biraz daha artırabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
oyun için kullanılacaksa ve oc yapılmayacaksa giriş seviyeler bile yeterli gelir çünkü 9 serisi oyunlarda daha serin çalışıyor. He bütçeye bakınca ve kafam rahat etsin deniyorsa 2k bütçe Frost Commander miss gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Zorlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun için kullanılacaksa ve oc yapılmayacaksa giriş seviyeler bile yeterli gelir çünkü 9 serisi oyunlarda daha serin çalışıyor. He bütçeye bakınca ve kafam rahat etsin deniyorsa 2k bütçe Frost Commander miss gibi.
Dostum yanıtın için teşekkürler. Mühendisim ve işlemciye yük bindiren bir program kullanacağım. Önerdiğin soğutucu yine de yeterli olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
Dostum yanıtın için teşekkürler. Mühendisim ve işlemciye yük bindiren bir program kullanacağım. Önerdiğin soğutucu yine de yeterli olur mu?
Vay benim meslektaşım, gerçi hangi mühendislik bilmiyorum ama... Ben de bir takım programlar kullanıyorum %100 yükte 7600x yetmiyor ve 105 watt olduğu için çok ısınıyor. Evet Frost Commander throttle olmadan bu işin altından kalkar hatta rahatlıkla kalkar diyeyim. O.C yapmak için bir alanın dahi var diyebilirim meslektaşım.

Bünyamina

80+ Platinum

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Zorlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vay benim meslektaşım, gerçi hangi mühendislik bilmiyorum ama... Ben de bir takım programlar kullanıyorum %100 yükte 7600x yetmiyor ve 105 watt olduğu için çok ısınıyor. Evet Frost Commander throttle olmadan bu işin altından kalkar hatta rahatlıkla kalkar diyeyim. O.C yapmak için bir alanın dahi var diyebilirim meslektaşım.
Makine mühendisiyim, Revitte mekanik tesisat çizimi için pc toplamaya çalışıyorum. Cevapların için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kupon kullanarak buradan daha uyguna alabilirsin.
Teşekkürler

Bu bütçelere sanırım çıkamayacağım, teşekkürler.

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
Makine mühendisiyim, Revitte mekanik tesisat çizimi için pc toplamaya çalışıyorum. Cevapların için teşekkürler.

Teşekkürler

Bu bütçelere sanırım çıkamayacağım, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,910
Son üye
trane58
Top Bottom