Arama sonuçları: *

1. Etobaba

Yardım Fan kendini durduruyor

tamamdır yarın deneyeyim teşekkür ederim dönüş sağlayacağım
  2. Etobaba

daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım teknik bir sorundur diye düşündüm bios da güncel net bulamadım sorunu. Fan bozulsa garantiye girer heralde daha alalı 6-7 ay oldu. 1734788412 açıkcası taktım normal kullandım herhangi bir değerle oynamadım.
  3. Etobaba

Evet
  4. Etobaba

Kablolar kendinden birbirine bağlı anakarttaki tek kontrol yerine takılı şuan. Çok bilgi sahibi değilim açıkcası neyi açıklamam lazım :D
  5. Etobaba

Merhabalar, spesifik bir sorunum var. Arctic 360 soğutmam var. Son 1 aydır bilgisayari ilk açtığımda 1-2 dk boyunca orta fan kendini zorla durduruyor. Sonra tekrar çalışıp gene durduruyor. 1-2 dk sonra stabil çalışıyor. Herhangi bir takılma veya fanda hasar yok. Sebebini araştırdım ama...
  6. Etobaba

Yardım Fan kontrolcü kablosu kayıp

Merhabalar, fan kontrolcü kablom kayıp. Alttaki resimdeki kabloyu nereden temin edebilirim.
  7. Etobaba

Sivi soğutma takıyorum yardıma ihtiyacım var

Dışardaydım cevapmayamadım. Anakartında a-rgb desteği yok o yüzden ışıksız kullanacaksın. Düz RGB için dönüştürücü kablolar var diye biliyorum ama bulamadım dişi girişli. 240mm de ciddi fiyat indirimi yok tavsiyem 360 renksiz al bunu iade edip tabi sen bilirsin.
  8. Etobaba

kartın argb desteği mi yok acaba sitesinden bak hele. Senin girişten yoksa fanlar çalışır ama renk vermez. dikkatli bak oraya.
  9. Etobaba

hayır hocam 2 kablo takılacak. Üstte çizdim onları tak sen. İşlemciye temas eden metal kısımda 2 kablo çıkıntısı var onları dediğim gibi tak
  10. Etobaba

onlar fan kabloları elleme onları direk pompanın ucundan 2 kablo çıkıyor sadece onları takacaksın
  11. Etobaba

kısa kablosu cpu fana takıcansın 3 pinli olanı da argb bölümüne takacaksın
  12. Etobaba

Yardım Kontrolcü önerisi ariyorum

Bı bakayım hocam buna girerse benim de işimi görür
  13. Etobaba

Argb Bakayım teşekkür ederim
  14. Etobaba

Argb fanlar ama kafasına göre yanıyor
  15. Etobaba

Merhabalar kasamda alttaki uçtan mevcut 7 fanim var hepsini bir kontrolcü ile senkronize etmek istiyorum. Lakin girişine uygun bir kontrolcü bulamadım. Fanlar powerboost marka.
  16. Etobaba

240mm Sıvı soğutucu tavsiyesi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-frozen-notte-argb-siyah-240-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,442891276.html Al geç 5300 pompa hızı var efsane
  17. Etobaba

Ryzen 5 5600 80 derece (stok fan)

riske atmanın alemi yok idare eder bi hava soğutucu alın
  18. Etobaba

12100f çok ısınırmı kronik olarak

Macun iyiyse ısınmaz. Stok bile olsa ısınmaz. Soğutucunun ayaklarına dikkat et temas etmiyor olabilir.
  19. Etobaba

Çözüldü✓ R9 7950x3D için 5000 TL sıvı soğutucu önerisi

Kim diyor hocam bunu tam aksine ciddi fark var. 4080 in kırpılmış halı 4070ti
  20. Etobaba

İ9 14900kf için termal macun önerisi

MX-6 iyidir.
Top Bottom