Violynn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 395
onlar fan kabloları elleme onları direk pompanın ucundan 2 kablo çıkıyor sadece onları takacaksınkisa kablo dediginiz hangisi tam olarak
hayır hocam 2 kablo takılacak. Üstte çizdim onları tak sen. İşlemciye temas eden metal kısımda 2 kablo çıkıntısı var onları dediğim gibi taktoplam olarak bu 3 kablo takilacak yani dogru mudur
deniyorum montajini yaptiktan sonra haber ederim tesekkur ederimhayır hocam 2 kablo takılacak. Üstte çizdim onları tak sen. İşlemciye temas eden metal kısımda 2 kablo çıkıntısı var onları dediğim gibi tak
JRGB yazan giriste 4 tane pin var fakat uzun kabloda 3 tane giris var sadecekısa kablosu cpu fana takıcansın 3 pinli olanı da argb bölümüne takacaksın
kartın argb desteği mi yok acaba sitesinden bak hele. Senin girişten yoksa fanlar çalışır ama renk vermez. dikkatli bak oraya.deniyorum montajini yaptiktan sonra haber ederim tesekkur ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
JRGB yazan giriste 4 tane pin var fakat uzun kabloda 3 tane giris var sadece
ben baktim fakat anlamadim oradan sizin bakma sansiniz var mi acaba msi pro b760mpkartın argb desteği mi yok acaba sitesinden bak hele. Senin girişten yoksa fanlar çalışır ama renk vermez. dikkatli bak oraya.
1x Power Connector(ATX_PWR)ben baktim fakat anlamadim oradan sizin bakma sansiniz var mi acaba msi pro b760mp
tamamdir hocam tesekkur ederim rgb olmamasi sorun degil fiyati cok uygun diye almistim1x Power Connector(ATX_PWR)
1x Power Connector(CPU_PWR)
1x CPU Fan
2x System Fan
2x Front Panel (JFP)
1x Chassis Intrusion (JCI)
1x Front Audio (JAUD)
1x Printer Port (JLPT)
1x Com Port (JCOM)
1x RGB LED connector(JRGB)
1x TPM pin header(Support TPM 2.0)
4x USB 2.0 ports
2x USB 5Gbps Type A ports
ARGB soğutma almışsın ama gördüğüm kadarıyla anakartın argb desteklemiyor.
rgblerin calismasi icin rgb dönüştürücü tarzinda bir ürün var mıdır acaba1x Power Connector(ATX_PWR)
1x Power Connector(CPU_PWR)
1x CPU Fan
2x System Fan
2x Front Panel (JFP)
1x Chassis Intrusion (JCI)
1x Front Audio (JAUD)
1x Printer Port (JLPT)
1x Com Port (JCOM)
1x RGB LED connector(JRGB)
1x TPM pin header(Support TPM 2.0)
4x USB 2.0 ports
2x USB 5Gbps Type A ports
ARGB soğutma almışsın ama gördüğüm kadarıyla anakartın argb desteklemiyor.
Dışardaydım cevapmayamadım. Anakartında a-rgb desteği yok o yüzden ışıksız kullanacaksın. Düz RGB için dönüştürücü kablolar var diye biliyorum ama bulamadım dişi girişli. 240mm de ciddi fiyat indirimi yok tavsiyem 360 renksiz al bunu iade edip tabi sen bilirsin.tamamdir hocam tesekkur ederim rgb olmamasi sorun degil fiyati cok uygun diye almistim
rgblerin calismasi icin rgb dönüştürücü tarzinda bir ürün var mıdır acaba