Arama sonuçları: *

1. Feignclound

Öneri Termal Macun Önerisi

Aynı satıcı çıkıyor yine , burada 8.4 olmuş puanı.
  2. Feignclound

Bu attığınız linkteki satının puanı 7.8 acaba orijinal çıkmama durumu olabilir mi ?
  3. Feignclound

Bilindik bir marka değil , öyle acele olduğu için mahalle bilgisayarcısından almıştım. :D
  4. Feignclound

Şuan ki ısı 80 Dereceye kadar geliyor , biraz daha düşüş sağlar mı ki acaba ?
  5. Feignclound

Arkadaşlar merhaba , 150₺ gibi bir bütçem var , 5600x işlemci kullanıyorum ve 240mm sıvı soğutmam var. Kaliteli bir macun önerisi yapabilir misiniz ? Teşekkürler.
  6. Feignclound

Ryzen 5600x için soğutucu önerisi- B450mDragon+Corsair CarbideSpecDelta

https://forum.donanimarsivi.com/konu/5600x-sicaklik-degeri.506981/page-9#post-4994763 Konumdaki soğutucuya bakabilirsiniz. 1646568752 https://www.teknobiyotik.com/raijintek-orcus-240-rbw-240mm-radyatorlu-adreslenebilir-argb-led-fanli-kumandali-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutma.html
  7. Feignclound

Raijintek ORCUS 240 RBW alınır mı? Kullanan var mı?

Ben aldım , aktif olarak kullanıyorum. Herhangi bir sorunu yok şuanda. Işıklandırması , soğutması da çok güzel.
  8. Feignclound

Öneri R5 5600X için sıvı soğutma önerir misiniz??

Hayırlı olsun güle güle kullan. Bu soğutucu bir ara gaming gecesinde 800 e düşmüştü.
  9. Feignclound

Call of Duty Warzone oynarken 70 dereceden yukarı çıktığını görmedim , dediğim gibi normalde 80-90 arasındaydı.
  10. Feignclound

5600X işlemcim için Raijintek Orcus 240 RBW almıştım , gayet memnunum. Stok soğutmayla 90 dereceleri görürken şuan 70 den yukarı çıkmıyor. 1644847427 https://forum.donanimarsivi.com/konu/raijintek-orcus-240-rbw-fan-doenmueyor.482747/ görünüşü böyle.
  11. Feignclound

Raijintek Orcus 240 RBW Fan Dönmüyor

Arkadaşlar selam , 3 ay önce kadar Raijintek Orcus 240 RBW sıvı soğutma almıştım. Bugün farkettim ki soğutmanın ortadaki fanı dönmüyor. Fakat soğutma çalışıyor. Sıvı sesi ve radyatör fanları dönüyor. Sizce neden olabilir ?
  12. Feignclound

Çözüldü✓ Raijintek Orcus 240 RBW Kablo Bağlantısı

Haklısınız , Ryzen 5 5600X gibi bir işlemci için bayağı başarılı.Teşekkür ederim :) 1634574283 Karanlıkta da böyle duruyor. Çok hoş.
  13. Feignclound

Kendi içerisinden çıkan küçük bir macun vardı onu kullandım. Şahsen şuan 2-3 saat oldu sıcaklık 68'i geçmedi. COD WARZONE'da denedim. 81-82 yi de COD WARZONE'da görüyordu. Şuan 68'i geçmiyor :)
  14. Feignclound

Vallaha elimde MSI CORE FROZR S hava soğutucu vardı 5600X ile 81-82 yi görüyordum. Bakalım 1 saatde bunda ne olacak.
  15. Feignclound

Bende bilmiyorum. Şuan o kadar sinirliyim ki. Ama sonunda çözdük. Teşekkür ederim sende bayağı bilgilendirdin beni. Allah razı olsun :)
  16. Feignclound

Kafayı yiyeceğim. Bunaldım yani , neden böyle anlamış değilim. 1634560055 Aga çözdüm ya. Allah belasını versin bu kadar uğraşmamıştım bir şey için ya. Kontrolcü üzerinde gördüğün 3-4-5 e taktığım kabloları , kontrolcü üzerinden 1-2-3 e ayarladım sorun düzeldi. 1634560100
  17. Feignclound

Bak şimdi. 4 tarafınıda çektim.
  18. Feignclound

Hocam , böyle bir switch yok :D kontrolcü mü eski yoksa yanlış mı kutulamışlar bilemiyorum.
  19. Feignclound

Nasıl bir yol izleyeceğim hala bulamadım. Teknobiyotik'e mail attım konu ile ilgili. 4 saattir bununla uğraşıyorum.
  20. Feignclound

Kumanda da çalışıyor, düğmeye bastığımda ışığı yanıyor. Ama RGB bir türlü çalışmıyor. Elimde bir tane kablo var bunun molexe bağlamam gerekiyor ama psu da molex girişi yok. Bir bakar mısınız. 1634557520
Top Bottom