cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
İlginçmiş, daha fazla yapacak bir şey yokBak şimdi. 4 tarafınıda çektim.
İlginçmiş, daha fazla yapacak bir şey yokBak şimdi. 4 tarafınıda çektim.
Kafayı yiyeceğim. Bunaldım yani , neden böyle anlamış değilim.İlginçmiş, daha fazla yapacak bir şey yok
Aga çözdüm ya. Allah belasını versin bu kadar uğraşmamıştım bir şey için ya. Kontrolcü üzerinde gördüğün 3-4-5 e taktığım kabloları , kontrolcü üzerinden 1-2-3 e ayarladım sorun düzeldi.İlginçmiş, daha fazla yapacak bir şey yok
Kafayı yiyeceğim. Bunaldım yani , neden böyle anlamış değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga çözdüm ya. Allah belasını versin bu kadar uğraşmamıştım bir şey için ya. Kontrolcü üzerinde gördüğün 3-4-5 e taktığım kabloları , kontrolcü üzerinden 1-2-3 e ayarladım sorun düzeldi.
Çok saçmaymış 3 4 5 de neden çalışmıyorAga çözdüm ya. Allah belasını versin bu kadar uğraşmamıştım bir şey için ya. Kontrolcü üzerinde gördüğün 3-4-5 e taktığım kabloları , kontrolcü üzerinden 1-2-3 e ayarladım sorun düzeldi.
Bende bilmiyorum. Şuan o kadar sinirliyim ki. Ama sonunda çözdük. Teşekkür ederim sende bayağı bilgilendirdin beni. Allah razı olsunÇok saçmaymış 3 4 5 de neden çalışmıyor
Vallaha elimde MSI CORE FROZR S hava soğutucu vardı 5600X ile 81-82 yi görüyordum. Bakalım 1 saatde bunda ne olacak.Bi test incelemesi yaparsın artık. 1 saat yük altında kaç derece olacak merak ettim
Termal macun ne kullandın?Vallaha elimde MSI CORE FROZR S hava soğutucu vardı 5600X ile 81-82 yi görüyordum. Bakalım 1 saatde bunda ne olacak.
Kendi içerisinden çıkan küçük bir macun vardı onu kullandım. Şahsen şuan 2-3 saat oldu sıcaklık 68'i geçmedi. COD WARZONE'da denedim. 81-82 yi de COD WARZONE'da görüyordu. Şuan 68'i geçmiyorTermal macun ne kullandın?
Kendi içerisinden çıkan küçük bir macun vardı onu kullandım. Şahsen şuan 2-3 saat oldu sıcaklık 68'i geçmedi. COD WARZONE'da denedim. 81-82 yi de COD WARZONE'da görüyordu. Şuan 68'i geçmiyor
Haklısınız , Ryzen 5 5600X gibi bir işlemci için bayağı başarılı.Teşekkür ederimgayet başarılıymış bu fiyat bandındayken hava soğutma almak saçmalık o zaman. demekki 360mm lık alınsa ve güzel macunla beraber daha dip değerler olurmuş. Güle güle kullanın
Karanlıkta da böyle duruyor. Çok hoş.Haklısınız , Ryzen 5 5600X gibi bir işlemci için bayağı başarılı.Teşekkür ederim