Arama sonuçları: *

1. Gelewera

Yardım Kasa Kapağı Takılıyken Çok Isınıyor - Çıkarınca Çok Tozlanıyor.

Corsair Spec-04 kullanıyorum. 2 önde 1 de arkada takılı. Egzoz fan CFM ve RPM olarak değerleri iyi Xigamtek, ancak ön tarafta ki fanlar pekte iyi değil.
  2. Gelewera

Daha 1 hafta önce baya sağlam elden geçirdim temizlik konusunda. Normalde kasanın işlemcinin arkasında kalan plakayı tutunca elime hiç sıcaklık gelmezdi (boşta bile) ancak kapalı kullandığımdan beri sıcaklığı oyunlarda ve boşta hisseder oldum. 2 adet 120MM güzel fan almayı düşünüyorum aslında...
  3. Gelewera

Şu tarz filtrelerden alıp yan tarafı kapatmayı düşünüyorum aslında
  4. Gelewera

Ben test ettim. Kapalıyken sıcaklık değerleri +5-10 derece kadar artıyor ve fanların daha hızlı çalıştığını duyabiliyorum. 1 Yıldan fazladır açık şekilde kullanıyordum hiç fan seslerinden rahatsız olmamıştım.
  5. Gelewera

Acaba kapağı olmadan kullansam nasıl içeri toz girmesini engelleyebilirim ?
  6. Gelewera

RYZEN 5 2600X için sıvı soğutma önerileri

Tercihim 240mm 400-600 TL aralığında olan. Pek bir bilgim yok bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşları bekliyorum. https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu Aklımda bu ürün var aslında. Şu an kule tipi hava soğutmasını kullanıyorum ve aşırı...
  7. Gelewera

Snowman T6 Ultra alıyorum

Akşam kasayı kurduğumda atacağım. Odayı taşıdımda :D
  8. Gelewera

Snowman T6 Ultra alıyorum

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-white-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu kesinlikle öneririm. Foruma girmediğim için görmedim mesajları @sami şahin. se-224-xt gerçekten fiyatını hak eden bir soğutma. Almanı öneririm.
  9. Gelewera

R5 2600X Sıvı Soğutma Önerisi

Siparişi verdim. Acil olarak kullanmam gerekiyor. Kardeşim daha önceden Cpu hava soğutmayı sökmüştü ve taktıktan sonra macun sürmemiş, ekran kartıda 2 yıldır hiç temizlenmedi. Acil temizlemem gerekiyor o yüzden macunu almak zorunda kaldım.
  10. Gelewera

Onu yedekte tutarım artık. Uzun süredir düşük bütçeli soğutmalar kullandım zaten. (Gerçi buda 70TL :D)
  11. Gelewera

Herkese tavsiyeleri için çok teşekkür ediyorum. İşlemcimin ve ekran kartımın termal macunu bitmişti onları değiştireceğim. CPU Soğutucu olarak ID-COOLING SE-224-XT White 4Pin PWM 120mm aldım, karşılaştırmalar baktığımda bu fiyat bandında alabileceğim güzel soğutmalardan biri olduğunu...
  12. Gelewera

https://www.teknobiyotik.com/arctic-freezer-34-esports-duo-intel-amd-uyumlu-2-adet-bionix-p-fanli-4x-isi-borulu-pwm-fanli-islemci-sogutucu-ar-acfre00060a.html?ref=akakce&v=1.23.1#!prettyPhoto Bu fanda çok öneriliyor ama dediğim gibi kasamın yüksekliği max 150mm destekliyor. Camı plastik aslında...
  13. Gelewera

Buna hayran kaldım, zaten SilverStone bu işin ehli bir marka.
  14. Gelewera

Kasam sığan hava soğutma bulamadım doğru düzgün. 150MM yüksekliğe izin veriyor kasa Kasa: Corsair Spec-04
  15. Gelewera

240mm arıyorum. R5 2600X kullanıyorum (R5 5600X ile değiştireceğim). Kendim baktım ve 2 model arasında kaldım, sizinde bildiğiniz modeller varsa yardımcı olur musunuz ? Bütçe: 800TL Max https://www.incehesap.com/cougar-aqua-240-cgr-aqua-240-sivi-cpu-sogutucusu-fiyati-46480/...
  16. Gelewera

120-140mm F/P Kasa Fanı önerisi

120-140mm kasa fanı önerileriniz neler. Bütçem 100-150TL. 2 veya 3 adet almam gerekiyor.
  17. Gelewera

AMD Ryzen 5 2600X ile uyumlu Sıvı Soğutma Önerisi

2 senedir stok fan ile kullanıyordum ve artık yetersiz gelmeye başladı. Max 700-800TL'ye alabileceğim ve R5 2600X ile uyumlu soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
  18. Gelewera

Kasa Fanı ve Termal Macun Önerileri

Elimde 200-250TL var. 2-3 adet kasa fanı ve termal macun almak istiyorum. Önerileriniz nedir? (12mm fan / Ryzen 5 2600X'e yetecek bir termal macun)
  19. Gelewera

R5 2600X Soğutucu Önerisi

5MM ile sığmıyor
Top Bottom