Arama sonuçları: *

1. GoktugGecer

nzxt kraken x53 alınır mı ?

NZXT Türkiye pazarına tam anlamıyla yeni girdi, bu fiyata kaçırma büyük ihtimal ilerleyen zamanlarda stoklar azaldıkça fiyat artışı olacaktır.
  2. GoktugGecer

Ram Overclock Nasıl Yapılır

Çok az voltaj vererek 3400 mhz yapman yeterli olur. Fazlasına gerek yok.
  3. GoktugGecer

COOLER MASTER Wraith Ripper

Wraith Ripper çok devasa bir hava soğutucu kasanın öncelikle buna uygun olması lazım. Performans konusundada gayet iyi fakat kişisel tercih ben o kadar büyük bir kule tipi hava soğutucu kullanmam. @Balance
  4. GoktugGecer

Ryzen 5 2600 oc

3.8 Ghz'e kadar azar azar voltaj vererek overclock yapabilirsin. Youtube'da detaylı overclock rehberleri var oradan görsel anlatımla daha iyi anlayacağını ve uygulayacağını düşünüyorum. @EmirhanÖzdemir
  5. GoktugGecer

i7 4790k yı soğutmak için gerekli RPM nedir?

İşlemci Fanını işlemci fan girişine bağladıysan işlemci sıcaklığına bağlı standart bir sekilde kendi soğutur. Senin bir ayar yapmana gerek yok. @Ahmet Demir
  6. GoktugGecer

Nzxt Tavsiye edilirmi?

NZXT kasa sıvı soğutma olarak PREMIUM bir markadır. NZXT X62 ve bir çok sıvı soğutmayıda kullandım. Performans ve ses yalıtımı anlamında kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca sistemine sıvı soğutma takan biri görünüşede önem verir çokta şık gözüktüklerini söylemek isterim. @Balance
  7. GoktugGecer

Xigmatek Beast Rainbow kasamı nasıl renklerini değiştirim.

Fanların bir kontrolcüsü yokmu direk Molex bağlantısımı var? @SheriffGen
Top Bottom