BALANCE 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,170 7 Nisan 2020 #1 Selam Arkadaşlar! COOLER MASTER Wraith Ripper İşlemci Soğutucu’su hakkında performans bakımından bilgisi olan varmı?
Selam Arkadaşlar! COOLER MASTER Wraith Ripper İşlemci Soğutucu’su hakkında performans bakımından bilgisi olan varmı?
samole44 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 737 Dahası Reaksiyon skoru 351 İsim Bünyamin 7 Nisan 2020 #2 Balance yazmış: Selam Arkadaşlar! COOLER MASTER Wraith Ripper İşlemci Soğutucu’su hakkında performans bakımından bilgisi olan varmı? Devamı için tıklayın... onu bilmioyrum ama donanım arşivinin incelediği üst seviye bir soğutucu vardı a500 isterseniz ona bir göz atın
Balance yazmış: Selam Arkadaşlar! COOLER MASTER Wraith Ripper İşlemci Soğutucu’su hakkında performans bakımından bilgisi olan varmı? Devamı için tıklayın... onu bilmioyrum ama donanım arşivinin incelediği üst seviye bir soğutucu vardı a500 isterseniz ona bir göz atın
GoktugGecer 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 536 Dahası Reaksiyon skoru 311 Yaş 27 Konum İstanbul İsim Göktuğ Gecer Facebook 100006001727289 7 Nisan 2020 #3 Wraith Ripper çok devasa bir hava soğutucu kasanın öncelikle buna uygun olması lazım. Performans konusundada gayet iyi fakat kişisel tercih ben o kadar büyük bir kule tipi hava soğutucu kullanmam. @Balance
Wraith Ripper çok devasa bir hava soğutucu kasanın öncelikle buna uygun olması lazım. Performans konusundada gayet iyi fakat kişisel tercih ben o kadar büyük bir kule tipi hava soğutucu kullanmam. @Balance
BALANCE 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,170 7 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 GöktugGecer yazmış: Wraith Ripper çok devasa bir hava soğutucu kasanın öncelikle buna uygun olması lazım. Performans konusundada gayet iyi fakat kişisel tercih ben o kadar büyük bir kule tipi hava soğutucu kullanmam. @Balance Devamı için tıklayın... Eyw?
GöktugGecer yazmış: Wraith Ripper çok devasa bir hava soğutucu kasanın öncelikle buna uygun olması lazım. Performans konusundada gayet iyi fakat kişisel tercih ben o kadar büyük bir kule tipi hava soğutucu kullanmam. @Balance Devamı için tıklayın... Eyw?
E enes.wtp 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 85 7 Nisan 2020 #5 Sadece Threadripper'lara özel bir soğutucu. Performans olarak yabancı kanalların videoları bulunuyor, AM4 sokete de uyumlu değil, sadece TR4.
Sadece Threadripper'lara özel bir soğutucu. Performans olarak yabancı kanalların videoları bulunuyor, AM4 sokete de uyumlu değil, sadece TR4.