Zamazingo0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 425
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beklemede diyorbanka hesabına bak hocam para çekilmiş mi ?
Beklemede diyorbanka hesabına bak hocam para çekilmiş mi ?
Çekmiş hocam parayı gün devrini bekliyor bankaBeklemede diyor
inş hocam öyledir, gelişmele olduğunda yazacağımÇekmiş hocam parayı gün devrini bekliyor banka
kargoya verilmiş hocamÇekmiş hocam parayı gün devrini bekliyor banka
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanınkargoya verilmiş hocam![]()
teşekkür ederimHayırlı olsun hocam güle güle kullanın
hayırlı olsun 3k ya iyi
Fiyatı güzelse sıkıntı yok![]()
Güzel ürün güzel fiyat
YERİNEgüzel fiyat coolermastere göre bu fiyata falan. fistan markaları var güzel bence kullanacaksan mükemmel...
amacını çözemedimYERİNE
Geldi hocam ne yapayım, değişim mi isteyeyim?Bu model daha mı iyidir?![]()
Cooler Master MasterLiquid ML360P Silver Edition Sıvı Soğutma CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterLiquid ML360P Silver Edition Sıvı Soğutma CPU Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterLiquid ML360P Silver Edition Sıvı Soğutma CPU Soğutucu özelliklerini incele, 5.950,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Coolermaster kendini kanıtlamış bir firma merak etme amd nin stock soğutucularınıda coolermaster üretiyorArkadaşlar bunu aldım hızlıca ucuz diye ama sıkıntı var mı?İptal edeyim mi?
hocam yeni gelişmeler yaşandı son mesaja bakabilir misin napmam lazımCoolermaster kendini kanıtlamış bir firma merak etme amd nin stock soğutucularınıda coolermaster üretiyor
avrupadan bakmak lazım fiyatlarına kıyaslama yapmak adına tr de yoksa ama silver edition özel sürüm gibi bir şey olabilirYERİNE
Geldi hocam ne yapayım, değişim mi isteyeyim?Bu model daha mı iyidir?![]()
Cooler Master MasterLiquid ML360P Silver Edition Sıvı Soğutma CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterLiquid ML360P Silver Edition Sıvı Soğutma CPU Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterLiquid ML360P Silver Edition Sıvı Soğutma CPU Soğutucu özelliklerini incele, 5.950,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben de baktım hocam, model hem daha kalitesiz hem am5 soketine uyumlu değil 2019 model olduğu için.Müşteri temsilcisini arayıp konuştum, n11 asistan üzerinden yanlış ürün şikayetinde bulundum fotoğraf falan çektim.Bakıcaz artık.Ürün açıklamasında ürün kodu yazdığı için sıkınıtı olacağını düşünmüyorumavrupadan bakmak lazım fiyatlarına kıyaslama yapmak adına tr de yoksa ama silver edition özel sürüm gibi bir şey olabilir
intertnnette ufak baktım 2019 model ürün herhalde
İnş çözersinben de baktım hocam, model hem daha kalitesiz hem am5 soketine uyumlu değil 2019 model olduğu için.Müşteri temsilcisini arayıp konuştum, n11 asistan üzerinden yanlış ürün şikayetinde bulundum fotoğraf falan çektim.Bakıcaz artık.Ürün açıklamasında ürün kodu yazdığı için sıkınıtı olacağını düşünmüyorum