Zamazingo0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 418
Arkadaşlar bunu aldım hızlıca ucuz diye ama sıkıntı var mı?İptal edeyim mi?
bu fiyattanmı aldınArkadaşlar bunu aldım hızlıca ucuz diye ama sıkıntı var mı?İptal edeyim mi?
evet hocam 1 tane stok açmıştı 3374e aldımbu fiyattanmı aldın
Kalitesini bilmem ama fiyat geçmişine bakınca çok uygun fiyata almışsınızevet hocam 1 tane stok açmıştı 3374e aldım
Etmene gerek yok fiyat iyi.
Ben yanlış ürün olmasından vs. korkuyordum ama değilmiş bi de satıcı da sorunlu değil.Belki iptal olur ona da yapacak bir şey yokKalitesini bilmem ama fiyat geçmişine bakınca çok uygun fiyata almışsınız
güzel fiyat coolermastere göre bu fiyata falan. fistan markaları var güzel bence kullanacaksan mükemmel...evet hocam 1 tane stok açmıştı 3374e aldım
Fiyatı güzelse sıkıntı yokArkadaşlar bunu aldım hızlıca ucuz diye ama sıkıntı var mı?İptal edeyim mi?
hayırlı olsun 3k ya iyiArkadaşlar bunu aldım hızlıca ucuz diye ama sıkıntı var mı?İptal edeyim mi?
hayırlı olsun 3k ya iyi
Fiyatı güzelse sıkıntı yok![]()
Güzel ürün güzel fiyat
Ödemeni alamadık diye mail geldi ama sitede hala hazırlanıyor diyor ne yapmam lazım?güzel fiyat coolermastere göre bu fiyata falan. fistan markaları var güzel bence kullanacaksan mükemmel...
banka hesabına bak hocam para çekilmiş mi ?Ödemeni alamadık diye mail geldi ama sitede hala hazırlanıyor diyor ne yapmam lazım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onaylandı diyor sitede