Arama sonuçları: *

1. HamsiKraker

Bilgisayarın sıcaklığı anormal derecede yüksek çalışıyor

İşlemci güçlü bir işlemci ısınması beklenir evet ama boşta bu derecelere çıkması anormal bir durum gerçekten
  2. HamsiKraker

Bilgisayarın sıcaklığı anormal derecede yüksek çalışıyor

Hocam laptop sanırım. Dokununca sıcak hissediyor musunuz? 90 derece kadar sıcak mı yani
  3. HamsiKraker

ısı ne kadar olmalı donanımda

Evet normal şartlarda öyle olması gerekiyor. Ama normalde bu derecelerden yüksek çalışıyorsa bu donanımınızın ömrünü etkiler.
  4. HamsiKraker

gt 1030 çok ısınan bir kart değil hatta fansız modeli bile var. 70-75 hatta 80 bile fansız model için normal denebilir. Fazla ısındığında ya oyun kapanıyor aniden ya da bilgisayar kapanıyor. Fazla ısınıp yanma durumu olacağını sanmıyorum. İşlemci içinde 70-75 arası normal kabul ediliyor...
  5. HamsiKraker

Hangi ekran kartı , işlemci var. Kasa mı laptop mu? Laptoplarda zaten ister istemez daha sıcak çalışıyor
  6. HamsiKraker

Yardım Bilgisayar fanları dönüş yönü

Fanın diğer tarafından bakmayı dene. O zaman saat yönünde dönecektir.
  7. HamsiKraker

işlemcim %100 yükte 68-69 derece

bazen öyle konular görüyorum ki işlemcim/ ekran kartım 60-65 derece oldu aşırı ısınıyor napmam lazım diye.. :kekw:
  8. HamsiKraker

Yardım Snowman t6 alcaktim fakat arkadaşım alma dedi.

Siz de ona termal macunu az sıkacağım dediniz mi?
  9. HamsiKraker

Bu sıcaklık normal mi

Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?
  10. HamsiKraker

1660 Super Overclock sonuçlarım

Monitörün 900x1440 piksel mi?
  11. HamsiKraker

Öneri Evdeki kasayı modifiye ederek 2. kasayı oluşturmak

Yetmezse ileriye yönelik daha yüksek watt alabilirim. Sonuçta apu sistem bir yere kadar yetecek. İleride ekran kartı alıp takma ihtimalini icine katarak 500-550w alabilirim
  12. HamsiKraker

Öneri Evdeki kasayı modifiye ederek 2. kasayı oluşturmak

Arkadaşlar merhaba. Şuan kullandığım bir bilgisayar var ve kardeşimle ortak kullanıyoruz. Ben üniye gidiyorum ve online eğitimde yoğun olarak bilgisayar kullanmam gerekiyor. Haricinde oyun vs. de oynuyorum. Kardeşimde bilgisayari cs go oynamak amaçlı kullanıyor sadece. 2. bir bilgisayar...
Top Bottom