Neler Yeni

Yardım Bilgisayar fanları dönüş yönü

Enginx01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Engin
Merhabalar değerli donanım arşivi forum üyeleri değerli kardeşlerim abilerim sizlere bi sorum olacaktı kasamdaki egzos fan saat yönüne degilde tersine dönüyor normali bumu yoksa bendemi sıkıntı var yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı akşamlar

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Fan'ın arkası dönükse farklı önü dönükse farklı yöne doğru döner zaten önden bakınca.
Bir sorun olmaz.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar değerli donanım arşivi forum üyeleri değerli kardeşlerim abilerim sizlere bi sorum olacaktı kasamdaki egzos fan saat yönüne degilde tersine dönüyor normali bumu yoksa bendemi sıkıntı var yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı akşamlar
Hangi yönden baktığına göre değişir hocam. Genelde fanların üzerinde hangi yöne doğru hava üflediklerini gösteren işaret olur. Kontrol edin içiniz rahat olsun.

Enginx01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi yönden baktığına göre değişir hocam. Genelde fanların üzerinde hangi yöne doğru hava üflediklerini gösteren işaret olur. Kontrol edin içiniz rahat olsun.
Göremedim onu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kasanın öndeki fanlarda öyle saat yönünün tersinde dönüyor bendemi sıkıntı var

Son düzenleme:

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz

Enginx01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Engin
DD7AB164-5B48-4548-919F-7A63AA468FCD.jpeg

Böyle dönüyor fanlar doğru olan bumu

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Böyle dönüyor fanlar doğru olan bumu
Fan eğer bu görseldeki gibi takılıysa bu taraf kasanın ön tarafına arkası da iç tarafına bakar. Doğru takılmış olur yani. Egzoz fansa eğer kafana takılan bu görseldeki yön ızgaraya diğer taraf içe bakacak şekilde takılır.

Enginx01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Engin
Fan eğer bu görseldeki gibi takılıysa bu taraf kasanın ön tarafına arkası da iç tarafına bakar. Doğru takılmış olur yani. Egzoz fansa eğer kafana takılan bu görseldeki yön ızgaraya diğer taraf içe bakacak şekilde takılır.
Böyle takılı ama ok çizmişim ya fotoda kasanın bütün fanları öyle dönüyor tersmi doğrumu onu sormuştum

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Böyle takılı ama ok çizmişim ya fotoda kasanın bütün fanları öyle dönüyor tersmi doğrumu onu sormuştum
Benim fanlarda o şekil dönüyor hocam. Bir sorun yok yani.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,884
Üyeler
161,355
Son üye