Arama sonuçları: *

1. H

Bilgisayarda Hava Akışı Nasıl İyileştirilir?

Hocam Egzos fanına 140mm takmak mantıklı olur mu? 3 intake 3 radyatör 1 tanede 120mm intake bar şu anda. Yoksa 1 tane intake mi taksam daha iyi olur?
  2. H

Kanka ben diyorumki egzos fanına 140mm 98 CFM 1900 RPM bir fan takıyım. Egzosuda alta intake olarak takıyım nasıl olur?
  3. H

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-msi-mag-pano-m100r-pz-4-argb-fanli-siyah-micro-atx-oyuncu-bilgisayari-fiyati,636410600.html
  4. H

Kasa fanlarının hepsi kasadan çıktı. Marka model bilmiyorum.
  5. H

En alttaki yere egzos fanını intake olcak şekilde takayım. Egzosada 140mm Be Quiet alırım diye düşünüyorum ama bilgim olmadığı için bir danışmak istedim.
  6. H

İyide intakemi takcam reverse mi takcam. Birde bana fan önerisi lazım. Bir de kaç cfm olması lazım çok bilgim yok.
  7. H

Desteği var 120mm. Üstündede fan bağlama yerleri var zaten FAN yazıyor.
  8. H

Kasamda şu anda 7 fan var radyatör ile birlikte. Ama değerler bana çok iyi gelmedi. Yeni fanlar ile eski fanları değiştirmek istemiyorum aslında çünkü çok pahalılar. O yüzden 1-2 tane fan almayı düşünüyorum. Ben şimdi psu kafesinemi takayım yoksa 3 intake fanın altındaki yere mi takıyım?
  9. H

Kasa fanlarının hızları hiç değişmiyor.

Peki ya hiçbir yazılım kurmasam dahi çok ısınınca fanların hızı artar mı?
  10. H

Benim dereceler bozuktu en son msı centerda bende sinirlenip kapatmıştım. Sürekli bi-9999 derece 180 derece 48 derece 490 derece diye gidip geliyordu. Bundan dolayı fan ayarına basamıyordum. 1736796752 Benim şu anda ekran kartı 70 derece işlemci 45 dereceyi geçmiyor sizce elliyimmi ayarları?
  11. H

Hangi moda almam iyi olur. Yarın açacağım.
  12. H

Ddr5 benimkisi. 1736790551 Msi center var zaten. Ne işe yarıyor hiç açmadım.
  13. H

1736789849 Fan kartına bağlı hepsi.
  14. H

Kasa fanlarını nerden ayarlayabilirim? Birde hiç değişmiyor hızları normal midir?
  15. H

Arctic sıvı soğutma mı MSI mı?

Hocam meraktan soruyorum bende Cooler Master Masterliquid 360L varda. Nasıl performans verir sizce? Bendede 14700kf var %40 kullanımda 47 derece normal midir?
Top Bottom