kasanız ne anakartınız ne görsel ve bilgi ekleyin lütfen.Kasa fanlarını nerden ayarlayabilirim? Birde hiç değişmiyor hızları normal midir?
Hocam kasa fanlarının kablosu olacak onu varsa fan kontrolcüsünr takmak gerekiyor öyle değişiyorKasa fanlarını nerden ayarlayabilirim? Birde hiç değişmiyor hızları normal midir?
kasanız ne anakartınız ne görsel ve bilgi ekleyin lütfen.
Fan kartına bağlı hepsi.Hocam kasa fanlarının kablosu olacak onu varsa fan kontrolcüsünr takmak gerekiyor öyle değişiyor
fan kartından kastınız kontrolcü sanırım kontrolcünün görüntüsünü yükleyin mümkünse eğer kontrol anakarta bağlıysa kontrol edebilirsiniz. eğerki tek başına kumanda vb bişi ile çalışıyorsa pcden kontrol edilemez. https://tr.msi.com/Motherboard/PRO-B760M-P-DDR4/support#utility burdan msi centeri indirin. anakartınıza bağlı ise kontrol edebilirsiniz.Mesaj otomatik birleştirildi:
Fan kartına bağlı hepsi.
Ddr5 benimkisi.fan kartından kastınız kontrolcü sanırım kontrolcünün görüntüsünü yükleyin mümkünse eğer kontrol anakarta bağlıysa kontrol edebilirsiniz. eğerki tek başına kumanda vb bişi ile çalışıyorsa pcden kontrol edilemez. https://tr.msi.com/Motherboard/PRO-B760M-P-DDR4/support#utility burdan msi centeri indirin. anakartınıza bağlı ise kontrol edebilirsiniz.
içinde fan kontrol yazılımı var ordan fanlar anakarta bağlı ise kontrolcü ile beraber kontrol edebilirsiniz.Ddr5 benimkisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Msi center var zaten. Ne işe yarıyor hiç açmadım.
Hangi moda almam iyi olur. Yarın açacağım.içinde fan kontrol yazılımı var ordan fanlar anakarta bağlı ise kontrolcü ile beraber kontrol edebilirsiniz.
hangi modlar var bilmiyorum ne yazıkki ben asus anakart kullanıyorum. Canım nasıl isterse o şekilde hız ayarlıyorum ama genelde standart modda kullanıyorum fanlarım ses yapmıyor ve rahat çalışmama imkan sağlıyor.Hangi moda almam iyi olur. Yarın açacağım.
Benim dereceler bozuktu en son msı centerda bende sinirlenip kapatmıştım. Sürekli bi-9999 derece 180 derece 48 derece 490 derece diye gidip geliyordu. Bundan dolayı fan ayarına basamıyordum.hangi modlar var bilmiyorum ne yazıkki ben asus anakart kullanıyorum. Canım nasıl isterse o şekilde hız ayarlıyorum ama genelde standart modda kullanıyorum fanlarım ses yapmıyor ve rahat çalışmama imkan sağlıyor.
Hocam o fan ayarlarını değiştirmeniz 1-2 derece zar zor oynatır oda full en Seslide çalıştırmanız lazım yani pek ellemenizi tavsiye etmem .Benim dereceler bozuktu en son msı centerda bende sinirlenip kapatmıştım. Sürekli bi-9999 derece 180 derece 48 derece 490 derece diye gidip geliyordu. Bundan dolayı fan ayarına basamıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim şu anda ekran kartı 70 derece işlemci 45 dereceyi geçmiyor sizce elliyimmi ayarları?
Peki ya hiçbir yazılım kurmasam dahi çok ısınınca fanların hızı artar mı?Hocam o fan ayarlarını değiştirmeniz 1-2 derece zar zor oynatır oda full en Seslide çalıştırmanız lazım yani pek ellemenizi tavsiye etmem .