Arama sonuçları: *

1. HyperBTW

Öneri ID-COOLING ZoomFlow 240 XT Soğutucu Müşteri Deneyimi

kürşat bey merhaba, ben bu soğutucuyu kasaya taktım ama pompası çalışmıyor sanırım ısı direkt olarak 90 a fırlıyor nasıl yapabilirim bir fikriniz var mi
  2. HyperBTW

mx4 kullanıyorum ona göre daha iyi diyorsanız mx4 ü hic harcamayayım 1650190190 😂 değerler konusunda daha pek bir bilgim yok ama verdiği söz ve ürünün fiyatı beni cezbetti
  3. HyperBTW

sitede biraz amatörce o konuda haklısınız ama ben ilk defa kendi telefon numaramdan bir müşteri temsilcisi tarafından arandım ve telefondaki tavrı oldukca iyiydi. 1650185241 teşekkür ederim oradan bakıp yaparım
  4. HyperBTW

tabii ki akşam deneyimleyip eklerim. 1650184563 kurulumunu daha yapmadığım icin biraz çekiniyorum bir sürü parça var ama dediğiniz gibiyse zorlanacağımı sanmıyorum
  5. HyperBTW

görüntüsü de oldukça güzel gözüküyor hayırlı olsun. Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz ve hangi testlerde hangi dereceleri gördünüz
  6. HyperBTW

evet bunu bilmek benimde hoşuma gitti bunu veren firma nadir
  7. HyperBTW

Ürün Linki: https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-zoomflow-240-xt-argb-4-pin-pwm-islemci-sivi-sogutucu Dostlar öncelikle hepinize merhaba. Bu konuya değinebilmek için foruma üye olup konu açıyorum dinlemenizi tavsiye ederim. İki gün önce forumda gördüğüm indirim sebebi ile ID-COOLING...
Top Bottom