HyperBTW
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 88
- İsim
- emre
Ürün Linki: https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-zoomflow-240-xt-argb-4-pin-pwm-islemci-sivi-sogutucu
Dostlar öncelikle hepinize merhaba. Bu konuya değinebilmek için foruma üye olup konu açıyorum dinlemenizi tavsiye ederim.
İki gün önce forumda gördüğüm indirim sebebi ile ID-COOLING ZoomFlow 240 XT sıvı soğutucuyu sipariş ettim ama daha sonra ürün hakkında yorum ve değerlendirme bulamadığım için iade etmek istedim.
Ürünün satıldığı siteye gidip 16.04.2022 tarihinde iade talebi oluşturdum ve bugün pazar günü olmasına rağmen bir geri dönüş aldım.
Cep telefonum çaldı ve telefonu açtığımda Ali Bey Gelbura sitesinden aradığını ve neden iade etmek istediğimi sordu. Ürün hakkında hiç yorum bulamadığımı ve tereddüt ettiğimi söyledim. Ardından Ali Bey kendisininde ürünü Ryzen 9 5950x işlemci ile full overclockta kullandığını ve stres testinde 79 80 dereceyi geçmediğini söyledi ve bende İşlemcinin ne kadar ısındığı hakkında bir fikrim olmadığını ve soğutucuyu Ryzen 5600x ile kullanacağımı söyledim.
Burada Ali Bey bana ürünü açıp kullanmamı ve 14 gün boyunca denenemi söyledi. Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız veya ürünü beğenmezseniz bizzat beni kendi telefon numaramdan geri arayabilirsiniz dedi.
Ürün Türkiye topraklarına gireli 3 ay gibi bir süre oluyormuş ve haliyle tanıtım amaçlı bu fiyattan satıp daha çok kullanıcıya ulaşmak istediklerini belirtti.
İD Cooling markasının son derece müşteri odaklı olduğunu söyleyip herhangi bir sorunda iade alacaklarını da söyledikten sonra ürünü iade etmekten vazgeçtim.
Akşam eve gittiğimde soğutucuyu deneyip konuya gerekli güncellemeleri yapacağım.
Eğer ki bir sıvı soğutma almayı düşünüyorsanız veya alacaksanız bu ürünü bir düşünün derim. 14 gün kullanıp memnun kalmazsanız iade alırız demeleri beni oldukca şaşırttı ve ilk defa bu kadar ilgili bir müşteri temsilcisi gördüm.
İlk konum olduğu için hatalar olabilir veya uzun tutmuş olabilirim ama benim gibi bütçesi kısıtlı olup iyi bir ürün almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak adına bu konuyu açıyorum. İyi forumlar
dipnot: ürünün indirimi yarın gece bitiyor ve fiyatı 1800 liraya çıkacak.
Son düzenleme: