Arama sonuçları: *

1. Itonlyconcernsme

Öneri PC dış görünüşünü güzelleştirmek istiyorum

Hocam kasa demişsiniz ama monitöre de eğer yoksa monitör standı alabilirsiniz.
  2. Itonlyconcernsme

Yardım 1500 tl bütçe ile sıvı soğutma önerisi

Biraz bilgi versen? işlemcin ne mesela? kasan ne? ve neden sıvı soğutmaya ihtiyacın var? 1500e alacağın hava soğutma 1500e aldığın sıvı soğutmadan daha iyi performans verir.
  3. Itonlyconcernsme

Termalright sıvı soğutma alınır mı?

tamam reis eyvallah.
  4. Itonlyconcernsme

Benimde thermaltake en tepe modeli sayılırdı ama 3 yılda bozuldu işlemcim de ısınan bir işlemci değildi. Ben söylemek istedim. Tabii ki de garantisi yok. 1 saniye sonranın bile garantisi yok.
  5. Itonlyconcernsme

Thermalright diye değiştin sanırım başlığı. Thermaltakeden bahsediyorum ben. Arkadaşlar önerse daha iyi olur. Ben çok anlamam yeni olanlardan.
  6. Itonlyconcernsme

Alınır ama benim thermaltake soğutmam 3 yılda bozulmuştu. Söylemek istedim.
  7. Itonlyconcernsme

Yardım 3x120mm arb fan önerisi(rampage)

Markası rampage olmasın hocam.
  8. Itonlyconcernsme

2,5K Soğutucu Önerisi

Thermalright phantom spirit
  9. Itonlyconcernsme

Kasama sığacak soğutucu önerisi

Soğutucu izin verse 4x8gb var 3600mhz thermaltakein. Bütçem yok ve bu yeterli ramin de performansa artık eskisi gibi katkısı yok denilebilir 3 4 fps değiştiriyor tek.
  10. Itonlyconcernsme

Tabii ki yeterli 6 boru iyi ama ben beyaz renkli,argb aydınlatma olsun istiyorum bu yüzden benim yazdığım 2 model arasından veya dışından önerebileceğiniz var mı?
  11. Itonlyconcernsme

Kasam geniş anakartım b 550E güncel olarak rampage coolblade kullanmaktayım boyutları 130x130x85mm ve 32 gb ram takılmasını engelliyor 24 gb kullanıyorum birini çıkardım. Thermalright assassin x r digital veya Thermalright assassin king mini düşünüyorum bütçem 1000 tl civarları işlemcim r5 5600x...
Geri