Öneri PC dış görünüşünü güzelleştirmek istiyorum

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
bi süre indirim kovalayıp bilgisayarımı topladım, bilgisayara harcadığım bütçeden dolayı bütçem kısıtlı. Akvaryum tipi kasa kullanıyorum, mümkünse fazla cebimi yakmicak bütçede neler önerirsiniz görüntüsünü güzelleştirmek için? (Siyah bir setup kurdum)

Alıntıyı görüntüle
hocam kasam şuanda aktif olarak böyle gözüküyor. amazonda sizin dediğiniz gibi kablo üstüne takılan rgb kablolardan var, gümrükte sorun yaşicağını düşünmüyorum. fiyatlarıda lian li kabloya göre iyi durumda. onlardan 1 tane sipariş versemmi?
kasa full fanmış figür koyacak düzgün bi yer yok ama böyle nasıl desem şu sıvı soğutma kablosuna asılı duracak eli kapalı bi figür güzel durabilir hafif olanlardan tabii ki bide ekran kartının üzerine hot wheels araba güzel gidebilir.

bi süre indirim kovalayıp bilgisayarımı topladım, bilgisayara harcadığım bütçeden dolayı bütçem kısıtlı. Akvaryum tipi kasa kullanıyorum, mümkünse fazla cebimi yakmicak bütçede neler önerirsiniz görüntüsünü güzelleştirmek için? (Siyah bir setup kurdum)
Hocam kasa demişsiniz ama monitöre de eğer yoksa monitör standı alabilirsiniz.

kasa full fanmış figür koyacak düzgün bi yer yok ama böyle nasıl desem şu sıvı soğutma kablosuna asılı duracak eli kapalı bi figür güzel durabilir hafif olanlardan tabii ki bide ekran kartının üzerine hot wheels araba güzel gidebilir.
hocam hotwheels arabalarından birini alıp sarkıtsam borulardan misina ve ip ile olurmu?
Hocam kasa demişsiniz ama monitöre de eğer yoksa monitör standı alabilirsiniz.
monitör standı aldım hocam north bayou f80 aldıydım
saolun hocam listeme ekledim Gpu kablosu için güzel olur gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri