Öneri PC dış görünüşünü güzelleştirmek istiyorum

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
bi süre indirim kovalayıp bilgisayarımı topladım, bilgisayara harcadığım bütçeden dolayı bütçem kısıtlı. Akvaryum tipi kasa kullanıyorum, mümkünse fazla cebimi yakmicak bütçede neler önerirsiniz görüntüsünü güzelleştirmek için? (Siyah bir setup kurdum)

bi süre indirim kovalayıp bilgisayarımı topladım, bilgisayara harcadığım bütçeden dolayı bütçem kısıtlı. Akvaryum tipi kasa kullanıyorum, mümkünse fazla cebimi yakmicak bütçede neler önerirsiniz görüntüsünü güzelleştirmek için? (Siyah bir setup kurdum)
Bütçenizi tam bilmiyorum

Son düzenleme:
hocam 2-3k civari bütçe ayırdım, aklıma lian li rgb kabloları geldi başta ama fiyatlarını görünce vazgeçtim. 1k civarına falan amazondan rgb kablo alsam nasıl olur?
Şu tarz kablolar var, direk ekran kartına bağlamıyosun da ekran kartı kablosunun üstüne monte ediyosun gizleme amaçlı. Çünkü öyle her marka uzatma kablosu takılmaz ekran kartına. Bunlar temudan, amazonda da vardır benzerleri (kasa ya da görsel bana ait değil)
WhatsApp Image 2025-06-29 at 17.51.48_9e126f19.webp

Hocam sanırım GPU Pin kablosu indirime girmişti Lian Li gaming gecesinde. 1.699 olmuştu geçen hafta da düşmüştü iyi hava katar kasanızın içine. Paraya kıyabilsem bende alacağım da bir kabloya veresim gelmiyor :D

hocam odamdan bahsetmiyorum. odama farklı şeyler düşündüm zaten, benim kasamın içi biraz kötü gözüküyor. bu kasa toplama videoları çekenlerdeki gibi güzel gözükmesini istiyorum. onlar için bir tercihiniz varmı.
O dediniz RGB Kablolar güzel alınır

Hocam kasayı atabilir misiniz ? Ona göre bişiler atalım

hocam odamdan bahsetmiyorum. odama farklı şeyler düşündüm zaten, benim kasamın içi biraz kötü gözüküyor. bu kasa toplama videoları çekenlerdeki gibi güzel gözükmesini istiyorum. onlar için bir tercihiniz varmı.
Oda güzel görünüyorsa bilgisayar daha güzel görünür

Hocam kasayı atabilir misiniz ? Ona göre bişiler atalım
IMG_20250727_000649.webp

hocam kasam şuanda aktif olarak böyle gözüküyor. amazonda sizin dediğiniz gibi kablo üstüne takılan rgb kablolardan var, gümrükte sorun yaşicağını düşünmüyorum. fiyatlarıda lian li kabloya göre iyi durumda. onlardan 1 tane sipariş versemmi?

Geri