Arama sonuçları: *

1. KDolunay

Çözüldü✓ THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB R5 7500f i soğutur mu

Bahsettiğiniz işlemci çok yüksek ısılara çıkmıyor genelde, Peerless gibi kaliteli bir hava soğutucu gayet yeterli olur diye düşünüyorum. Ben 7800x3d ile Frost Commander kullanıyorum, oldukça serin tutuyor.
  2. KDolunay

Işlemci soğutucu ramle çakışır mı?

Şimdilik bunlar var
  3. KDolunay

Işlemci soğutucu ramle çakışır mı?

Hocam bende Assassin'in ağabeyi Frost var, daha hacimli bir şey, düşük profil ramlerin üstüne tam oldu. Kaba bir ram olsaydı fanı az yukarı takmam gerekecekti.
  4. KDolunay

7800x3d için hava soğutma önerisi

7800x3d + 4070TIS Oyun henüz yüklemedim hocam. Boşta sıcaklık 40 C lerde.
  5. KDolunay

https://prnt.sc/ZdM7hpNagUOA Frost Commander bu hocam. Canavar gibi hacmi var. Bu soğutmayacak da klima mı soğutacak diyelim. Nazar değmesin :) Not: Üstteki iki rgb fan frosta dahil değil.
  6. KDolunay

Frost Commander. Havada tek.
  7. KDolunay

Kule tipi vs sıvı önerisi

Yeni aldığım Frost Commander. Adamların sadece kutusu bile 50k lık ekran kartlarını dizaynda geride bırakır :)
  8. KDolunay

ENERMAX AQUAFUSION ADV ARGB 240mm sıvı soğutma nasıldır?

Arctic Liquid Freezer II - 280 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 280mm Radyatörlü Özelleştirmelerde yok sanırım ama bağımsız almak isterseniz 280mm olan bu var.
  9. KDolunay

Öneri 7800x3D + 4070TIS Soğutabilecek Babayiğit Anketi

İşte elimizde, hazır sistemle -mecburi- aldığımız bir soğutucu, Bir de gönlümüzce aldığımız frost olacak ya... Bu dediğimi her arkadaş yapamayabilir, bütçe açısından. Bu başlığı açmamdaki amaç, "Frost harici, o ayarda ne alalım da 7800x3d beyefendinin gönlünü hoş edelim"di. 1730402306 Farklı...
  10. KDolunay

Gaming.gen.tr deki hazır sistemlerde o dediğini yapamıyorum, çünkü listedekiler hep 1000-2000 den başlayan fiyatlarla. Tebilon'da özelleştirirken dediğini yaptım, 300-500 liralık sıradan bir fan koymak gibi.
  11. KDolunay

Değerli hocalarım, gönlüm Frost Commander'den yana. Ancak hazır sistemlere koymuyorlar maalesef. Bu yüzden, hazır sistemlerde bulunan kule tipi hava ve sıvı soğutucuları ankete sundum. Mümkünse Frost harici görüşleriniz lazım. :) 1730400495 Hocam bütçe 3000 TL altı diyelim. Corsair iyidir ama...
  12. KDolunay

Arkadaşlar merhaba, Tek tek sistem toplamak (en azından benim gibiler için) eziyetli ve riskli.:cautious::cautious: Bu yüzden (ve ekonomik olsun diye) hazır sistemlere yöneliyoruz. Hazır sistemlerde de bütçeyi genelde ana parçalara ayırıyor, soğutmayı maalesef uygun tutmaya çalışıyoruz. (Türk...
  13. KDolunay

Yardım GamingGenTr den hazır sistem aldım hava soğutucu montajlı mı gelir demonte mi?

Peki böyle bir parçanın demonte gelmesi mi iyidir (kargo açısından) kurulu olması mı? Kurmak kolay mıdır, kasaya sığıp sığmayacağı test ediliyor mu gönderilmeden?
Top Bottom