Arama sonuçları: *

1. Kartal34

Ucuz kaliteli termal macun önerir misiniz

MasterGel Pro burun farkıyla daha iyi. 1 derece falan oynar maksimum ikisi de gayet iyi modeller. Ama ben olsam MasterGel Pro alırdım hem sürmesi daha kolay hem de içinden eski macunu silmek için uygun bir alkollü bez (içeriğini bilmiyorum ama baya iyi temizliyor) çıkıyor.
  2. Kartal34

Güvenilir. Bu arada o mesajda iki link var MasterGel Pro linki de atmıştım onun altına onu da alabilirsin.
  3. Kartal34

https://www.teknobiyotik.com/arctic-mx-4-en-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00002b.html https://ty.gl/mj221ac9y8 MasterGel Pro bence daha iyi ama ikisi de işini görecektir. Macunu çıkarmak için peçete yetiyor genelde. Yetmezse ıslak mendil veya tinerle rahat çıkar. Ben hep ıslak...
  4. Kartal34

Bu termal macun iyimidr

Regular giriş seviyesi biraz, çok önermem. Alınacaksa MX-4 rakibi olan orta seviye Mastergel Pro veya en tepe seviye olan Mastergel Maker alınmalı.
  5. Kartal34

XFX RX 570 8GB soğutması

Kartın soğutması kötü zaten çok bir şey beklemeyin 85 dereceyi geçmesin yeter.
  6. Kartal34

AMD Wraith Prism alınır mı?

Alınır. Ağır OC yapmayacaksan yeter işlemcine. 1638652665 Tamam daha iyi soğutur da malzeme kalitesi çok düşük giriş seviyesi bir ürün kendisi.
  7. Kartal34

Bu soğutucu bu anakarta olur mu ?

Olur.
  8. Kartal34

Wraith Prism RGB 249 TL Alınır mı?

Tasarımı hoş, görünüşü mükemmel, malzeme kalitesi iyi. Soğutma olarak kule tipi kadar iyi değil ama o işlemciyi OC ile kullansan bile rahatlıkla soğutacak güçte.
  9. Kartal34

CPU Soğutucu Önerisi

Bunu öneririm şahsen, R5 2600ü soğutmaya fazlasıyla yeter ve çok hoş duruyor 😀 https://www.itopya.com/amd-wraith-prism-led-rgb-islemci-sogutucu/
  10. Kartal34

Termal macun önerisi

Cooler Master MasterGel Maker baya iyidir.
  11. Kartal34

Thermal Grizzly Kryonaut vs. Cooler Master MasterGel Regular

Az daha koy MasterGel Maker al. Regular ile Maker arasında baya fark var performans olarak. (5W/MK vs 12W/MK) Ya da MasterGel Pro alın o da fena değil MX-4 ayarında bir macun (8W/MK o da)
  12. Kartal34

Thermal Grizzly Kryonaut vs. Cooler Master MasterGel Regular

Rakip bile değiller. Thermal Grizzy modeli Cooler Master tarafında Mastergel Maker rakibi. Ama o macunun sahtesi piyasada baya var dikkat et. Ve 1Gr tek kullanıma yeter sonra çöpe gider kendisi 😅
  13. Kartal34

Wraith Prism 300₺ ye alınır mı SIFIR

Hoş dursun ve normal stok soğutucudan daha iyi soğutsun dersen alınır. Tek amaç işlemciyi iyi soğutmak ise daha iyi seçenekler var.
  14. Kartal34

Çözüldü✓ İntel Duo E8400 Overclock Olmuyor

BCLK doğru düzgün artmıyor o anakartta ben de hem Duo hem Quad işlemci ile kullandım kendisini. 2.66GHz olan Q8400 en fazla 2.74GHz olmuştu. Sonrasında PCI frekansı arttırarak 2.82 falan gördüm ama üstte dediğim gibi anakartı çok zorluyor ve saçma sapan hatalar çıkabiliyor. Kullandığı işlemcide...
  15. Kartal34

Yanlış anlaşılma olmasın OC desteği var anakartın, ama OC potansiyeli o kadar az ki uğraştığına değmiyor. Adam stok hızı 3GHz olan işlemciyi 3.2GHz yapmak için çipsete ekstra fan falan takmış 😀 İşlemcinde çarpan kilidi var. Çarpan arttırarak OC yapabilsen biraz gideri var ama BCLK arttırarak OC...
  16. Kartal34

G41 anakartla OC denemeyin olmuyor, bizzat denedim çoğu işlemci 0.1GHz nin üstü OC olmuyor.
  17. Kartal34

Öneri Termal Macun Önerisi

Bütçeyi aşabilirsen MasterGel Maker Al. Pahalıdır ama bir tüp alıp yakınlarımın bilgisayarları dahil toplam 5 bilgisayarda kullandım hepsi mükemmel durumda şuan, cidden çok kaliteli bir macun.
  18. Kartal34

Sessiz CPU soğutucu?

LGA 1200 soket uyumlu, 100TL bütçede SESSİZ bir soğutucu lazım. Özellikle ses çok önemli. bir öneriniz var mı? Aydınlatma olarak ya ARGB olsun ya hiç ışık olmasın mümkünse, FRGB veya tek renk aydınlatma sevmiyorum.
  19. Kartal34

Kasa Fanı tavsiye lütfen arkadaşlar :) ??

1 tane takmak baya katkı sağlıyor ama 2 tane gereksiz olabilir belki. Bir de üst fanı RGB almayın, hiç belli olmuyor oradaki ışıklı fan, kasada RGB fan yoksa arka fanı üste takıp RGB fanı arkaya takın 😀
  20. Kartal34

Mining fanı önerisi?

Mining soğutması İçin 12cm ve gerçekten iyi hava üfleyen bir fan arıyorum. Fan başı maks 100TL bütçem. Tavsiyeniz var mı?
Top Bottom