Neler Yeni

Ucuz kaliteli termal macun önerir misiniz

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Laptopum için termal macun almaya karar verdim fiyat performans güzel bir macun önerir misiniz. 11 senedir macunu değişmedi hâliyle macunu taşlaşmış olmalı macunu çıkarırken tiner kullanırsam sorun olmaz değil mi

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Laptopum için termal macun almaya karar verdim fiyat performans güzel bir macun önerir misiniz. 11 senedir macunu değişmedi hâliyle macunu taşlaşmış olmalı macunu çıkarırken tiner kullanırsam sorun olmaz değil mi

MasterGel Pro bence daha iyi ama ikisi de işini görecektir.

Macunu çıkarmak için peçete yetiyor genelde. Yetmezse ıslak mendil veya tinerle rahat çıkar.

Ben hep ıslak mendil kullandım sonra peçeteyle sildim 10 yıllık macunların hepsini çıkardı zararı var mı bilmiyorum ama 😅

Buraqxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Selçuk
Laptop için en paraya kıyıp kaliteli bir şey almak gerek bence,ben ucuz bir şey sürmüştüm 3 ay dayanmadı

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Wipaste isminde bir macun almış abim aylar önce. Macun lazım oldu o varmış onu kullandım gayette işimi gördü hala aynı macun var işlemcimde. Fiyatı uygundu o aralar belki hala uygundur eğer uygun fiyatlı ürün arıyorsan bir bakabilirsin.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MasterGel Pro bence daha iyi ama ikisi de işini görecektir.

Macunu çıkarmak için peçete yetiyor genelde. Yetmezse ıslak mendil veya tinerle rahat çıkar.

Ben hep ıslak mendil kullandım sonra peçeteyle sildim 10 yıllık macunların hepsini çıkardı zararı var mı bilmiyorum ama 😅
Önerdiğin macunu almaya karar verdim ama nereden alacağımı bilmiyorum çoğu kişi çakmasını satıyormuş bu attığın link güvenilir mi

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Önerdiğin macunu almaya karar verdim arkadaşımdan öğrendiğime gore millet çakma satıyormuş hepsiburada

Önerdiğin macunu almaya karar verdim ama nereden alacağımı bilmiyorum çoğu kişi çalmasını satıyormuş bu attığın pink güvenilir mi
Güvenilir. Bu arada o mesajda iki link var MasterGel Pro linki de atmıştım onun altına onu da alabilirsin.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Mastergel pro mu daha iyi mx-4 mü
MasterGel Pro burun farkıyla daha iyi. 1 derece falan oynar maksimum ikisi de gayet iyi modeller. Ama ben olsam MasterGel Pro alırdım hem sürmesi daha kolay hem de içinden eski macunu silmek için uygun bir alkollü bez (içeriğini bilmiyorum ama baya iyi temizliyor) çıkıyor.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
MasterGel Pro burun farkıyla daha iyi. 1 derece falan oynar maksimum ikisi de gayet iyi modeller. Ama ben olsam MasterGel Pro alırdım hem sürmesi daha kolay hem de içinden eski macunu silmek için uygun bir alkollü bez (içeriğini bilmiyorum ama baya iyi temizliyor) çıkıyor.
Laptopuma mx-4 macunu sürdüm hdd cikarip ssd taktim şimdi basıyorum güç düğmesinin ışığı yanıyor bilgisayar çalışıyor ama ekranin ışığı bilene açılmıyor bilgisayara ne olmuş olabilir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,718
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24
Top Bottom