Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ R5 5600 İçin Soğutucu Önerisi 1500TL

Assasin de iyidir ak 400 de
  2. K

Darkflash twister rgb 120 sıvı soğutucu alınır mı?

120 ml sıvı soğutma yetersiz, ak 400, ag 400, se 214xt gibi kule tipi soğutucu öneririm
  3. K

kule tipi soğutucu önerisi

Arctic Freezer bakabilirsiniz 1300-1400 lira arası fiyatı var. Üstte atılan ag 620 de iyidir. Se 224 xt / se 214 xt bunlara da bakabilirsiniz
  4. K

12400f İçin Hava soğutma önerisi

Hocam 3070 ekran kartınıza pinleri nasıl taktınız bi fotoğraf atabilir misiniz
  5. K

Bilmiyorum ki, pek zamanım olmadı bu akşam. Yarın iş çıkışı bakacağım ayrıntılı
  6. K

Dostum vatan 3070 sistem almıştın sen de sanırım. Benim bugün elime ulaştı sistem, ekran kartı demonteydi ve sanırım deneme falan yapmamışlar. Ekran kartını taktım ancak monitöre görüntü gelmiyor, gigabayte G24F-2 monitörüm. HDMI no Signal hatası veriyor, anakart üzerinde de VGA ışığı yanıyor
  7. K

Sistemi Yenilemek Mi Yükseltmek Mi ?

Ekran kartı ve elindeki kullanmadığın parçaları satıp onunla ekran kartını yükselt, monitör için bütçen varmış zaten
  8. K

Sonunda Sistemi Bitirdim Sanırım. HO Alırım :)

Hayırlı olsun, ekran kartı sırıtmış biraz sadece
  9. K

Hangi Soğutmayı Tercih Etmeliyim

Sabah alıcaktım web stokları bitmiş maalesef. G Sync destekliyor mu denediniz mi? Bir de hdmı ile kaç Hz destekliyor
  10. K

İlk defa gördüm bunu, teşekkürler değerlendireceğim 1664830820 3500 civarı +/- oynamalar olabilir. Dell veya Gigabyte düşünüyorum 165hz ıps panel
  11. K

Mouse Logitech G 300S var, klavyem ve monitörüm yok. Kulaklık da trust gxt modellerinden birisi var. Mouse pad ihtiyacım da var. Mümkün oldukça paramı doğru kullanmak istiyorum
  12. K

Yok hocam akşam 8-11 arası 3 saat falan vaktim var. Her gün oynar mıyım o bile şüpheli
  13. K

Valorant, CS GO, FM, Rainbow oynuyorum. Önce sistemin gelmesini mi beklemeliyim acaba. Aldığım sıcaklık değerlerine göre soğutucu takviyesi yaparım
  14. K

Teşekkürler, bazı kişiler de 1080p de ısınma sorunu yaşamazsın diyor ama ben almanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Tek sıkıntı daha önce hiç montaj yapmadım
  15. K

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-120mmx2-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.html https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-hyper-212-dual-sickleflow-2x120mm-argb-led-fanli-cpu-sogutucusu.html İ5 12400f işlemcili vatan RTX 2060 sisteme alıcam sizce hangisi
Top Bottom