tahminim ghz arttırmazsan 65lerde takılır ben ag400 kullanıyorum 55w çekerken 1200rpmde 58 derecelerde takılıyor 214xt de yakın performans veriyorEvet forumda çok öneriliyor bunu buldum bende kaç RPM acaba sıcaklık oyunda 60a düşermi acaba stok fanla 4.0 ghz de kalıyor işlemci bununla 4.4 olur herhalde
Dostum vatan 3070 sistem almıştın sen de sanırım. Benim bugün elime ulaştı sistem, ekran kartı demonteydi ve sanırım deneme falan yapmamışlar. Ekran kartını taktım ancak monitöre görüntü gelmiyor, gigabayte G24F-2 monitörüm. HDMI no Signal hatası veriyor, anakart üzerinde de VGA ışığı yanıyorEvet forumda çok öneriliyor bunu buldum bende kaç RPM acaba sıcaklık oyunda 60a düşermi acaba stok fanla 4.0 ghz de kalıyor işlemci bununla 4.4 olur herhalde
Bilmiyorum ki, pek zamanım olmadı bu akşam. Yarın iş çıkışı bakacağım ayrıntılıAg 400 daha mı iyi bundan amazonda 600 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet banada öyle geldi ama takıp çalıştırdım extra bir şey yapmadım bağlantılarda bir eksiklik olabilir mi
Hocam 3070 ekran kartınıza pinleri nasıl taktınız bi fotoğraf atabilir misinizAg 400 daha mı iyi bundan amazonda 600 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet banada öyle geldi ama takıp çalıştırdım extra bir şey yapmadım bağlantılarda bir eksiklik olabilir mi
düşer,total war warhammer 3 oynarken 92 dereceyi gören işlemci 50-60 arası geziyor bununlaEvet forumda çok öneriliyor bunu buldum bende kaç RPM acaba sıcaklık oyunda 60a düşermi acaba stok fanla 4.0 ghz de kalıyor işlemci bununla 4.4 olur herhalde