Arama sonuçları: *

1. K

1400 tl bütçe ile beyaz sıvı soğutma önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-beyaz-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.html tr den bunu alsam bu nasıl sizce
  2. K

1400 tl bütçe ile beyaz sıvı soğutma önerisi

Merhaba arkadaşlar 1400 tl bütçem var beyaz odaklı sistem topluyorum ryzen 5 3600 tray olarak satın aldım bu işlemciye önerebileceğiniz beyaz sıvı soğutma varmıdır
  3. K

600 TL bütçe ile işlemci soğutucusu önerisi

Merhaba arkadaşlar ryzen 5 3600 işlemci tray bir şekilde satın aldım ve beyaz odaklı bir sistem topluyorum beyaz hava veya sıvı soğutma öneriniz var mıdır bütçe 600-650 TL arası
  4. K

Kasanızda kaç tane fan var ?

6 adet 120 mm
  5. K

Ucuz termal macun

pc yi ucuz yollu modifiye ediyorum bi 4 ay sonra taksitler biticek monitörün sonra pc toplayucam
  6. K

Ucuz termal macun

https://www.hepsiburada.com/izoly-rgb-freezer-775-1156-55-50-51-fm1-2-am2-3-4-islemci-sogutucu-p-HBV00000UG9XR?magaza=%C4%B0zoly
  7. K

Ucuz termal macun

soğutucunun içinden gelenlerde dandik oluyo genelde ondan ek almak istedim soğutucunun içinden geliyoda ne geliyo bilmiyorum
  8. K

Ucuz termal macun

Arkadaşlar işlemcime soğutucu aldım fakat termal macunu almayı unuttum ve karttada para kalmadı sizce bunu alsam bi sıkıntı çıkarmı ısınma vs olur mu...
  9. K

Sıvı soğutmam devamlı oldugundan farklı çalışıyor.

stok fanı duruyorsa onu tak derim işlemciye para vermekten birdaha iyidir 1590942737 ama sıkıtnı fanlarda ise yeni fan al tak yada kasada mevcut olan fanlardan işlevsiz olan varsa onu takarsın
  10. K

en çabuk zamanda fanlı sök ki eğer sorun fanlarda ise sıkıntı olmaz ancak eğer sıvı soğutmada ise pc yi bozmaya kadar gidebilir sızdırma vs yapabilir o yüzden elini çabuk tut derim
  11. K

sıvı soğutmanın fanlarına sök başka fan tak sıvı soğutmada bi sıkıntı yoksa ses kesilir
  12. K

Fanlar yeterli gibi ama...

soğutucuyu laptopunun hava deliklerine göre almalısın hava deliklerine bak ve ona göre bir soğtucu bul kendine
  13. K

Yardım Sıvı Soğutma mı Hava Soğutma mı?

çok fazla overclock yapmayacaksan hava soğutma daha iyi 1 fanlı bir sıvı soğutma yerine hava soğutma al güzel
  14. K

Stok macun yenilendiğinde oluşması muhtemel sıcaklık farkı

kullanıcağın macuna göre 5 - 10 derece fark eder
  15. K

Termal Macun yerine başka bir şey olabilir mi?

10 tl lik termal macun pek bi işe yaramaz ama genede bütçen yoksa 10 tl lik termal macun bile çok işine yarar
  16. K

Amd uyumlu f/p sıvı soğutma

bak ben coolar masterden iyi demedim bana göre fiyat performans ürünü olabileceğini söyledim
  17. K

60 derece yüksek doğrudur ama 8 saat aralıksız oynadık bide devreye o giriyor rgb benim için önemli değil rgbsiz olsa ne fark ediyo rgb li olsa
  18. K

arkadaşım şu anda aktif olarak kullanmakta ve performansı gta 5 te en yüksek ayalarda bile maks 60 derece
  19. K

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-aqua240-rgb-2x120mm-rgb-fanli-sivi-soguma-sistemi.html
Top Bottom