Neler Yeni

Sıvı soğutmam devamlı oldugundan farklı çalışıyor.

mstfyigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Yiğit KILINÇ
Sıvı soğutmam devamlı oldugundan farklı çalışıyor. Ya da ben öyle duyuyorum sanki fan zorlanıyor gibi veya bir şeye sürtüyor gibi fakat kasamı açıp baktıgımda herhangi bi temas bulamadım. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Veya bana yardımcı olabilecek birisi?

mstfyigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Yiğit KILINÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Krypto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
alkan korkmaz
sıvı soğutmanın fanlarına sök başka fan tak sıvı soğutmada bi sıkıntı yoksa ses kesilir

mstfyigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Yiğit KILINÇ
sıvı soğutmanın fanlarına sök başka fan tak sıvı soğutmada bi sıkıntı yoksa ses kesilir
Bunu düşündüm fakat sistematik bir hata olabileceğini düşünüyorum bir süre beklesem herhangi bir problem yaşar mıyım diye merak ediyorum.

Krypto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
alkan korkmaz
Bunu düşündüm fakat sistematik bir hata olabileceğini düşünüyorum bir süre beklesem herhangi bir problem yaşar mıyım diye merak ediyorum.
en çabuk zamanda fanlı sök ki eğer sorun fanlarda ise sıkıntı olmaz ancak eğer sıvı soğutmada ise pc yi bozmaya kadar gidebilir sızdırma vs yapabilir o yüzden elini çabuk tut derim

mstfyigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Yiğit KILINÇ
en çabuk zamanda fanlı sök ki eğer sorun fanlarda ise sıkıntı olmaz ancak eğer sıvı soğutmada ise PC yi bozmaya kadar gidebilir sızdırma vs yapabilir o yüzden elini çabuk tut derim
Gündelik olarak kontrol ediyorum daha önce damlatma problemi yaşamıştım ve 970 evo+'ım yanmıştı ama şuan elimde para yok ve cıkartırsam ne takarım bilmiyorum.

Krypto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
alkan korkmaz
Gündelik olarak kontrol ediyorum daha önce damlatma problemi yaşamıştım ve 970 evo+'ım yanmıştı ama şuan elimde para yok ve cıkartırsam ne takarım bilmiyorum.
stok fanı duruyorsa onu tak derim işlemciye para vermekten birdaha iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama sıkıtnı fanlarda ise yeni fan al tak yada kasada mevcut olan fanlardan işlevsiz olan varsa onu takarsın

Top Bottom