Arama sonuçları: *

1. Kyles

Crucial Ram Overclock Yardım

bende 2x16gb rgb crucial ballistix var 3600mhz cl14 yemedi 3466mhz cl14 de kullaniyoerum
  2. Kyles

R5 5600 4.8 Ghz [ OC ] ile 5600X'i Geçtik!

sizin işlemci silikonunuz kaliteli sanırım. bende 4.65gHz 1.3v anca yedi
  3. Kyles

Çözüldü✓ Bu termal Ped nasıldır ?

Kullanabilirsiniz tabi kaliteli bi pad
  4. Kyles

Çözüldü✓ Bu termal Ped nasıldır ?

Ekran kartı pad değişimi için ben bolca kullanan görüyorum bu ürünü, herkesde memnun görünüyordu
  5. Kyles

Scythe Ninja 5 mi Arctic 34 Duo mu

155mm yer kapliyormus sizin kasa 170mm destekliyor, rahatça sığar
  6. Kyles

Rica ederim güle güle kullanın, kargoya verilmeden önce kasa için gerekli ölçüler karşılıyor mu dikkat edin.
  7. Kyles

Ninja 5 tabikide
  8. Kyles

Yardım sıvı soğutucum boştayken fanları dönmüyor

Biosdan fan kontrol kısmından ayarlanabiliyor sessiz mod standart gibi
  9. Kyles

SE 224 XT tek fanlı vs 2 fanlı

Ben oc ile voltaj yükselttim ona rağmen güzel sıcaklıklarda geziyor se224xt tek fanla bence gerek yok
  10. Kyles

Ryzen 5 5600 Boşta 55 derece normal mi?

boşta bu dereceler fazla bişeyi yanlış yapmış olabilirsin veya kasanın hava akışı kötü, fanları doğru yöne dönük olmayabilir.
  11. Kyles

bu soğutucu sisteme uygun mu?

Backplate zaten şuan stok soğutucu da bile takılı, sen stok soğutucunun vidasını söktüğün zaman düşücek, elin arkasına sığmadığı için de çıkartmak zorunda kalicaksın. Zor bi islemi yok sadece söktüğün vidalara dikkat et sonra macun ve soğutucu montajını izle öyle takarsın.
  12. Kyles

Uzay montaj nasıldır

Arkadaki pinleri çok sert bi yüzeye değmesin ve üstten cok bastırma bi sorun yaratmaz. Açmak için unutmadiysam power+/power- kısmına tornavida veya iletken biseyler dokunman lazım.
  13. Kyles

Ryzen 5 3600 4.325GHZ 1.375V zararı olurmu

CTR uygulaması ile işlemciye yük binince istediğin ghz ve voltaj ayarlıyabiliyorsun, boştanyken düşük ghz ve voltaj ile tutabiliyorsun çok uzun süre kullanırım ve bol boş vaktim var diyorsan bu uygulamaya bakabilirsin.
  14. Kyles

Sıkıntılı bi islemci bazen tam performans sağlamıyor, lol'de bile stok ayarlarda 100fps alırken oc ile 200+ çıkmıştım. Bazen 1700mHz de falan takılıyor dürtmek lazım islemciyi, anlatılmaz yaşanır :D
  15. Kyles

yüksek sıcaklara çıkmıyorsa ve stabil çalışıyorsa sorun çıkmaz. ben uzun süre 1.375 voltajla 4.375gHz'de kullandım r5 3600'ü bişey olmaz
  16. Kyles

Çözüldü✓ 3090Tİ + i512400f için sıvı soğutma gerekirmi? (2k ultra oynayacağım)

12400f'e kullanım amacına bağlı olarak kule tipi hava soğutucu da yetebilir. İşlemci ve ekran kartı arasında dağlar kadar kalite farkı olduğu için 2k da islemci odaklı uygulamalarda sorun yaratabilir onun için 12400f'e overclock yapılabilir mi bilgili bi arkadaş varsa yanıtlasın ona göre...
  17. Kyles

Snowman T6 fanlarını argb fan ile değiştirmek(Kule soğutucu fanı değiştirmek)

Öncelikle hayırlı olsun, Aerocool Mirage fanı otomatik olarak son rpmde dönüyor diye biliyorum onun ayarını yapman lazım biraz daha sessiz çalıştırmak icin. Elinde boş fan varsa islemci egzoz fanı olarak kullanmak yerine kasanın üst kısmına egzoz fan olarak yerleştirsen daha faydası olur bence...
  18. Kyles

i3 12100F ve RTX 2060 Sistemimin Sıcaklıkları Sizce Nasıl?

bende 11k'ya daha iyisi alabiliceğini düşünmüyorum yakın zamanda, bence satma kart biraz ısınıyor diye o sistemi elinden çıkarman gerekmiyor 80c bile olsa insanlar yıllarca o kartı kullanıyor.
  19. Kyles

kasayı 11k satabilirsin güzel fiyat ama rtx 3050'e geçerseniz performans düşüşü yaşarsınız. rtx 2060 hem performans hemde dlss teknolojisi olarak daha önde bilginiz olsun. biraz daha koyup rtx 3060 veya rx6700xt alabilirsiniz. 6k civarı rx6600xt'de bulunabiliyor,5k civarı rx6600.
  20. Kyles

Bu arada şunu belirtiyim, ben asus dual rx6600xt kullanıyorum max 62c gördüm. Ben 73c görsem normal tepki vermezdim çünkü rx6600xt çok ısınan bi kart değil. Ama kartın rtx2060 olduğunu varsayarsak normal. 80c ulaşmadığı sürece bi problem çıkmaz. Ulaşırsa undervolt ile sıcaklığı düşürmeyi...
Top Bottom