Neler Yeni

Yardım sıvı soğutucum boştayken fanları dönmüyor

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
Selamlar dostlar thermaltake 360mm sıvı soğutu taktım bugün işlemci yük altına girmeden sıvı soğutucunun fanları çalışmıyor bu normal bi yoksa bi ayarı mı var yardımcı olur musunuz

ByZals

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut Uslu
dereceye bağlıdır demek ki çalışmayı gerektirecek kadar yükselmiyor anakarttan sinyal gelmiyor fanlara

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Selamlar dostlar thermaltake 360mm sıvı soğutu taktım bugün işlemci yük altına girmeden sıvı soğutucunun fanları çalışmıyor bu normal bi yoksa bi ayarı mı var yardımcı olur musunuz

Normal diye biliyorum senin de dediğin gibi yük altına gitmediği için kendini bir nevi durduruyor

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Fanları nereye bağladın? CPU_FAN girişine takmadiysan anakarttaki, durabilirler. Normal şartlarda CPU fanlari hiç durmaz sen kasa fanı olarak taktiysan duruyor olabilir. CPU fan kısmına da heralde pompayı taktın.

milenix

80+ Gold
belli bir dereceye kadar çalışmayacak şekilde ayarlıdır muhtemelen

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
öyle bir ayar olduğunu ilk defa duydum bana kalırsa kasa fanı kısmına taktın onlarda slience modda . belli bir derecede çalışmayacak şekilde ayarlı. İşlemci fanı ve pompa sürekli çalışır.

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanları nereye bağladın? CPU_FAN girişine takmadiysan anakarttaki, durabilirler. Normal şartlarda CPU fanlari hiç durmaz sen kasa fanı olarak taktiysan duruyor olabilir. CPU fan kısmına da heralde pompayı taktın.
CPU fan kısmında takılı hocam

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
3 fanı çoklayıp taktiysan belki güç yetmiyordur dicem ama yük altında dönüyorsa bilemedim. Yükte dönüyorsa problem yok aslında bende de var sıvı soğutucu ama boşta dönmesinin anlamı yok aslında pek :d

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 fanı çoklayıp taktiysan belki güç yetmiyordur dicem ama yük altında dönüyorsa bilemedim. Yükte dönüyorsa problem yok aslında bende de var sıvı soğutucu ama boşta dönmesinin anlamı yok aslında pek :d
haklısın ama bi sıkıntı varda çözemedim :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
sıcaklıklar nasıl? ve soğutucu modeli nedir? Belki belli bı kısma kadar pasif soğutma ile devam ediyordur (?)

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
Biosdan fan kontrol kısmından ayarlanabiliyor sessiz mod standart gibi

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
yardımcı olur musun tam olarak nerden ayarlıycam ankartım MSI
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıcaklıklar gayet iyi
o zaman soğutucunuza ait bi özellik olabilir marka modeli nedir? ayarlamak için msi anakartın yazılımı vardır veya biostan da gözükebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,193
Üyeler
167,275
Son üye
defolu53
Top Bottom