Arama sonuçları: *

1. Lgoyü

İşlemcim Boşta 45-50 Derece arasında Ama Yük Altında 65-70 Derece Normal Mi?

cpb felan açık hocam onceden ryzen masterde test etmıstım ve max 75 gormustu
  2. Lgoyü

Valla hocam discord ve epic her zaman açık neredeyse yalan söylemeyeyim
  3. Lgoyü

Normalde yük altında daha fazla ısınması gerekmezmi? Ryzen 5 5600 sahibiyim ve başka konularımda silicon lottery tutturduğumu söylemişlerdi Stok soğutucu sahibiyim
  4. Lgoyü

Kasam Kaç MM Sıvı Soğutma Destekliyor

Teşekkürler hocam
  5. Lgoyü

Kasaya sığmama durumu olmaz dimi hocam eminiz birde sığmadı diyelim iade şansım varmı 1680888374 Sizin attıklarınızmı daha iyidir yoksa https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-corsair-icue-h100-rgb-cw-9060053-ww-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1474407989.html bumu iyidir
  6. Lgoyü

Örnek bir f/p model onerirmisin
  7. Lgoyü

https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/darkflash-pollux-650w.html Kasa bu gamegarajın sitesinde 3 fanli ekran kartı olduğunda sadece 120mm desteklediği yazıyor ancak bana çok düşük geldi bu doğrumu 3 fanli ekran kartım var kaç mm Takabilirim en fazla işlemci soğutucu olarak
  8. Lgoyü

Çözüldü✓ Sıvı soğutma mı kule soğutma mı

214xt al 120mm sıvı soğutma alınmaz
  9. Lgoyü

Yardım Max 1500tl İşlemci̇ Soğutucu Öneri̇si̇

120mm sıvı soğutma çok gereksiz iyi bir kule tipi ondan çok daha iyi soğutur arkadaşın attığını alabilirsiniz
  10. Lgoyü

Yardım SE-224XT Black vs White

Babaannemin bir sözü vardır. 120mm sıvı soğutma alacağıma, Kaliteli bir kule tipi fan al.
  11. Lgoyü

RYZEN 5 5600 Sıcaklık Derğerleri Normal Mi ?

Ryzen 5 5600 e çok ısınıyor diyorlar zaten ama undervolt ile düşürülüyormus ısı
  12. Lgoyü

Çözüldü✓ GameBooster Titan 240 alınır mı?

Gamebooster markası genel olarak önerilmiyor hocam ancak soğutucu tarafını bilemiyorum almadan önce youtubede varsa araştırmakta fayda var
Top Bottom