Bildiğim kadarı ile normal değil hocam kule soğutucu kullanmanızı tavsiye ederimNormalde yük altında daha fazla ısınması gerekmezmi? Ryzen 5 5600 sahibiyim ve başka konularımda silicon lottery tutturduğumu söylemişlerdi
Stok soğutucu sahibiyim
normalNormalde yük altında daha fazla ısınması gerekmezmi? Ryzen 5 5600 sahibiyim ve başka konularımda silicon lottery tutturduğumu söylemişlerdi
Stok soğutucu sahibiyim
Valla hocam discord ve epic her zaman açık neredeyse yalan söylemeyeyimBende de 5600 var, arkada discord, steam, twitch sekmeleri vb. açıkken 60 dereceyi görüyorum. Stok soğutucu kullanıyorum.
silikon kalitesine göre değişebilir herkes 90 görcek diye bir şey yokstock soğutucuyla normal değil daha fazla olması lazım bende 5600x var stok soğutucuyla 90 dereceyi görüyorum
65-70 yükte gayet normal fakat belirtmek isterim ki R5 5600 için stok soğutucu kesinlikle yetersiz gelecektir. T6 Ultra almanızı öneririm.Normalde yük altında daha fazla ısınması gerekmezmi? Ryzen 5 5600 sahibiyim ve başka konularımda silicon lottery tutturduğumu söylemişlerdi
Stok soğutucu sahibiyim
cpb felan açık hocam onceden ryzen masterde test etmıstım ve max 75 gormustuaida64 testinden kaç watta o derece olduğuna bakabilirsin tam yükte o dereceyse iyi silikon denk gelmiştir iyi sıcaklık