İşlemcim Boşta 45-50 Derece arasında Ama Yük Altında 65-70 Derece Normal Mi?

Lgoyü

80+ Silver
Reaksiyon skoru
739
Normalde yük altında daha fazla ısınması gerekmezmi? Ryzen 5 5600 sahibiyim ve başka konularımda silicon lottery tutturduğumu söylemişlerdi

Stok soğutucu sahibiyim

Normalde yük altında daha fazla ısınması gerekmezmi? Ryzen 5 5600 sahibiyim ve başka konularımda silicon lottery tutturduğumu söylemişlerdi

Stok soğutucu sahibiyim
Bildiğim kadarı ile normal değil hocam kule soğutucu kullanmanızı tavsiye ederim

Bende de 5600 var, arkada discord, steam, twitch sekmeleri vb. açıkken 60 dereceyi görüyorum. Stok soğutucu kullanıyorum.

Bende de 5600 var, arkada discord, steam, twitch sekmeleri vb. açıkken 60 dereceyi görüyorum. Stok soğutucu kullanıyorum.
Valla hocam discord ve epic her zaman açık neredeyse yalan söylemeyeyim

stock soğutucuyla normal değil daha fazla olması lazım bende 5600x var stok soğutucuyla 90 dereceyi görüyorum

aida64 testinden kaç watta o derece olduğuna bakabilirsin tam yükte o dereceyse iyi silikon denk gelmiştir iyi sıcaklık

normaldir hocam. şanslıymışsınız silikonları güzel gelmiş.

Stok soğutucu sahibiyim
65-70 yükte gayet normal fakat belirtmek isterim ki R5 5600 için stok soğutucu kesinlikle yetersiz gelecektir. T6 Ultra almanızı öneririm.

bende 5600x ve kule tipi soğutucu vardı yük altında 85'leri görüyodu. Sıvı soğutma aldım yük altında 60 ı görmüyor. Web'de dolaşırken 35-40 derecelerde geziyor. İçim çok rahatladı sıvı soğutma aldıktan sonra.. Size de tavsiye ederim bütçeniz varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,982
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri