- Konu Sahibi Konu Sahibi

katılıyorumEn az 10 derece daha düşük olması lazım.

katılıyorumEn az 10 derece daha düşük olması lazım.
Sürdüğünüz Macunun dışarıya akması gibi diyebiliriz.diyelim macun sahte değil çünkü bundan önce mx4 mx6 kullandım yine aynı değerlerdeydi. standı var standda kullanıyorum camın önünde hava da alıyor. fan ayarları otomatikte. pump out nedir ?
1 ay önceGarip bakımını ne zaman yapmıştınız yeni mi ?
şey sanırım o olabilir. işlemcinin boş kısımlarında biraz fazla oluyor açıp baktığımda. su gibi eriyip gidecek hali yok ama sonuçta.Sürdüğünüz Macunun dışarıya akması gibi diyebiliriz.
Eğer sürdüğünüz güne göre dereceler farklıysa evet pumpout bu.1 ay önce
yani nasıl desem. çok takip etmiyordum o zamanlar da şuan canımı sıkıyor. önceden sürsem de değişen pek bir şey olmuyordu. 6 ayda bir yeniliyorum macunu.Eğer sürdüğünüz güne göre dereceler farklıysa evet pumpout bu.
Çok surmusseniz baskıdan , sıcaklıktan vs dolayı macun kendini dışarıya atar. İnce surmeniz lazım. Pump out her türlü olur. Bunu ince düzgün sürerek azaltabilir siniz. Sizin sıcaklıklar macun düzgün surduyseniz bile crack falan kullandiysaniz arka planda casus uygulama olabilir. Bios güncelleyebilirsiniz.1 ay önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şey sanırım o olabilir. işlemcinin boş kısımlarında biraz fazla oluyor açıp baktığımda. su gibi eriyip gidecek hali yok ama sonuçta.
Olabilir de w değerleri de kullanımlarda bence normal crack sanmıyorum.crack falan kullandiysaniz arka planda casus uygulama olabilir. Bios güncelleyebilirsiniz.
macunu düzgün sürdüm. crack olayına gelince malum fitgirl ablamızdan birkaç oyun vardı. bious güncel.Çok surmusseniz baskıdan , sıcaklıktan vs dolayı macun kendini dışarıya atar. İnce surmeniz lazım. Pump out her türlü olur. Bunu ince düzgün sürerek azaltabilir siniz. Sizin sıcaklıklar macun düzgün surduyseniz bile crack falan kullandiysaniz arka planda casus uygulama olabilir. Bios güncelleyebilirsiniz.
crack yoktur yaOlabilir de w değerleri de kullanımlarda bence normal crack sanmıyorum.
Son olarak Amd işlemcilerde watt kısıtlaması var. Youtube da var. Başkada aklıma bir şey gelmiyor. Sorunun donanımsal mı yazılımsal mı onu bulamadıkmacunu düzgün sürdüm. crack olayına gelince malum fitgirl ablamızdan birkaç oyun vardı. bious güncel.
crack yoktur ya
6 ay idare eden macun farklıysa o macundan şaşma derim belki de thermal grizzly 12.5k/w yaramadı.macunu düzgün sürdüm. crack olayına gelince malum fitgirl ablamızdan birkaç oyun vardı. bious güncel.
crack yoktur ya
Son olarak Amd işlemcilerde watt kısıtlaması var. Youtube da var. Başkada aklıma bir şey gelmiyor. Sorunun donanımsal mı yazılımsal mı onu bulamadık![]()
bundan önce mx6 kullandım değişen pek bir şey olmuyordu6 ay idare eden macun farklıysa o macundan şaşma derim belki de thermal grizzly 12.5k/w yaramadı.
Benim de sıcaklıklar bu şekilde Maşallah ama pumpout veya macun bittiğinde pumpout yaptığında bu senin ki gibi oluyor.Bu konuyu açma sebebim şaşkınlık arkadaşlar. Laptop sıvı metal sürmüşüm gibi oldu.
Önceki hali:
![]()
Mx6 uyguladıktan sonra:
![]()
Oyun forza horizon 5 arkadaşlar ve yukarıdaki testler 5 dakika ve üstü süre devam ettirildi.
![]()
Kameramın kalitesizliği için kusura bakmayın ışık alan bir yerdeyim ve furmarkı uzatma gereği duymadım normalde 1 2 dakika içerisinde 85 86 derece görüyordu cihaz. Şu an durum ortada.
- Senr
 - Cevaplar: 67
 - Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri

Laptopta normal 100 dereceyi aşmıyorsa kafaya takma.Alıntıyı görüntüle
Gördüğünüz gibi Elden Ringde fazla yük binmeyen bir mekanda işlemci kullanımım düşük olmasına rağmen 95 100 dereceleri görüyorum. Boşta 65 70 derecelerde geziyor.
Hp Victus 16 r7 7840h Rtx4060 32 ram laptopum var. macunu geçen ay değiştirdim ve termal grizzlynin 12.5w olan macunu kullandım. bu değerlerin normal olduğunu sanmıyorum sizce neden olabilir ?
Laptopta normal 100 dereceyi aşmıyorsa kafaya takma.