Denemeyi kışın yaparsın o zaman. 60 65 derece civarında seyreder.Havanın soğuk olduğu bir gün tekrar deneyeceğim galiba.
Kule tipi soğutucuyu ters takmanın bir etkisi olur mu galiba bloğu ters takmışım. Simetrik olacağını düşünüyorum ama belki işlemciye tam temas etmiyordur. Söküp tekrar taksam termal macunu ellemeden bir etkisi olur mu?Denemeyi kışın yaparsın o zaman. 60 65 derece civarında seyreder.
SS atarsan süper olur. Bakayım istersen ?Kule tipi soğutucuyu ters takmanın bir etkisi olur mu galiba bloğu ters takmışım. Simetrik olacağını düşünüyorum ama belki işlemciye tam temas etmiyordur. Söküp tekrar taksam termal macunu ellemeden bir etkisi olur mu?
O zaman oda sıcaklığı sanırım problem.Doğru takmışsın.
Teşekkürler hocam vaktinizi ayırdığınız için.Doğru takmışsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değerlerin normal ya endişe etme. Sıcaklığın güzel. Hayırlı olsun güle güle kullan.
Tabi ki öyle. Yani şöyle düşün 22 derecede 60 65 alıyorsa 30 dereceden fazla ortam sıcaklığında aldığın değeri alır normal yani.O zaman oda sıcaklığı sanırım problem.
Sıcaklığa hangi programla baktın? Bende msi afterburner sallıyor, görev yöneticisinde yazmıyor, hwmonitor indirdim 500 tane sıcaklık yazıyor, cpu fanspeed indirdim geç geliyor.Cinebench r23 ve CPU-Z'nin stress cpu kısmından 69 derecede kalıyor. 10700 puan alıyorum cinebench'de.