Çözüldü✓ Thermalright Burst Assassin 120 SE TL-C12C alınır mı

oEnesQlf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,749
Bütçe
1000
R5 7500f ile kullanacağım
Amazonda ilk sipariş indirimi ile 1000 tl ye geliyor bunu alıp geçiyim mi yoksa 300 tl daha verip normal bursa assasins mi alayım normalinde altı nikel ve 154 mm,
se de nikel kaplı ve 148 mm

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
6 borulu alıp ileride 2. Fan takılabilir. Farka değer bence

R5 7500f ile kullanacağım
Amazonda ilk sipariş indirimi ile 1000 tl ye geliyor bunu alıp geçiyim mi yoksa 300 tl daha verip normal bursa assasins mi alayım normalinde altı nikel ve 154 mm,
se de nikel kaplı ve 148 mm
3 taksit de varmış en azından alınabilir. gaming gende peşin fiyata taksit yok diye hatırlıyorum.

3 taksit de varmış en azından alınabilir. gaming gende peşin fiyata taksit yok diye hatırlıyorum.
Sen contact frame kullanıyor musun am5 işlemcilerin kenarı açık ya termal macun akar mı zamanla alsam mı diye düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sen contact frame kullanıyor musun am5 işlemcilerin kenarı açık ya termal macun akar mı zamanla alsam mı diye düşünüyorum
contact frame ne bilmiyorum ama galiba bunu diyorsun
1763052508371.webp

bende yok ihtiyaç da yok bence. içine sinmiyorsa belki alınabilir ama ne kadar işlevsel bilmiyom

Burst candır ama alabiliyorsan veya yükselteceksen işlemcini pearles asasin falan düşünülebilir

hocam çözüldü işaretlemişsin
trifact YouTube kanalından incelemeyi izleyebilirsin fiyatına göre inanılmaz soğutuyor

+ olarak contact frame alırsan sıcaklığa da 4-5 derece fark ediyor diye söylüyorlar. Ben aldım zararı yok yararı olursa ne güzel işte

Burst candır ama alabiliyorsan veya yükselteceksen işlemcini pearles asasin falan düşünülebilir
hocam çözüldü işaretlemişsin
trifact YouTube kanalından incelemeyi izleyebilirsin fiyatına göre inanılmaz soğutuyor
İzledim 7800x3d yi bile soğutuyor yakın zamanda işlemci değiştirmem yorumlarda
7500f 65 70 maks oluyor diyorlardı aldım direkt
Burst Assassin i

Geri