Arama sonuçları: *

1. MTBC

Çözüldü✓ Sizce Kule tipimi yoksa sıvı sogutmamı

Ben r5 3600 için Asasin kule tipi aldım çokta memnunum hocam 1200 TL'ye. 1200 lira bandına alacağın sıvı soğutucu çok sağlıklı olur mu bilemiyorum...
  2. MTBC

1000TL ye Ryzen 5 5600g için kule tipi soğutucu önerisi

1000 TL vereceksen Thermalright Assasin öneririm dostum yeni aldım gayet iyi 150 daha ver ömürlük olsun o zaman.
  3. MTBC

Sıvı soğutma gereklimi

İmkan dahilinde alınmalı ancak iyi bir UV ve hava soğutma ile de işi çözmeniz mümkün.
  4. MTBC

Rampage termal macun iş görür mü?

Hiç macunun yoksa şu anlık işini görür kullan derim
  5. MTBC

Sistemime Ne Upgrade Yapabilirim?

İşlemcini değiştirebilirsin belki (R5 5600)
  6. MTBC

Amd Wraith Prism Soğutucusu Msi A320 anakartına olur mu?

Olur diye düşünüyorum hocam sonuçta bunlar ayarlanmış olarak geliyor ama riske de atmamak lazım dediğiniz gibi.
  7. MTBC

Snowman M200 alınır mı?

Dark freezer x128 nasıl arkadaş almış?
  8. MTBC

R5 3500X Sadece Ders Açık 2200 RPM 50'Derece

@Sllent ile iletişime geç dostum. UV işleminde yardımcı oldu, sana da yardımcı olacağını düşünüyorum. :) UV işlemi ile şu an maksimum 58 derece görüyorum, öneririm. :D
  9. MTBC

Termal macun kaç yılda bir değiştirilmeli

İlk bilgisayarımda 4 yıl termal mağcun değişmemiştim. Ah Phenom x4, üzümlü kekim... Cayır cayır çalışırdı, sobanın yanında fazla ısıdan kendini kapatırdı ama giderdi kendisi sorunsuz şekilde. Yıllar sonra öğrendim sorunlarını, kasmalar başladı, termal macunu öğrendim. sonra bir 2 yıl daha...
  10. MTBC

overclock nasil yapilir

OC zor mu kolay mı anlam veremedim :)
  11. MTBC

İşlemci Ekran Kartı nasıl soğutulur

R5 3500X 'im var. Knight Online oynarken 70 Dereceyi gördü akşam. Boş sıcaklıkta çok oynak değerleri var 35 ile 60 arasında gidip geliyor. Yardımcı olabilecek, var mı? Stok soğutucu kullanıyorum.
  12. MTBC

Ryzen 5 3500x overclock

Şu overclock işini öğrenmem lazım ya. :D
  13. MTBC

Çözüldü✓ F/P Sıvı Soğutucu Önerisi

T6 Ultra ile hemen hemen aynı ama daha az ses varsa ben onu tercih ederim @Emir Şensoydan , benim önerim: https://www.hepsiburada.com/be-quiet-bk008-pure-rock-slim-kule-tipi-intel-amd-cpu-sogutucu-p-HBV00000L4F8Y?magaza=beycestore
  14. MTBC

Çözüldü✓ F/P Sıvı Soğutucu Önerisi

https://www.hepsiburada.com/cooler-master-masterliquid-pro-240-su-sogutma-cpu-sogutucusu-240mm-mavi-led-mly-d24m-a20mb-r1-p-HBV0000018JXH?magaza=Weblegelsin Şaka şaka , bütçe belirtir misiniz?
Top Bottom